avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
da...poate e nevoie si de un pic de sansa, totusi nu recomand viitorilor candidati sa se bazeze pe asta. e foarte aiurea ca se pica si la psihologic, cu atat mai mult cu cat defectele imputate colegului nu mi se par atat de grave. cred ca cel mai important e un punctaj foarte mare la grila. daca ai peste 85 la grila nu te mai afecteaza deloc subiectivismul de la interviu, iar punctaje de astea se obtin prin multa munca, nu prin noroc. eu nu am reusit sa iau asa mult la grila pt ca nu am avut suficient timp sa invat, nu pt ca mi-a lipsit norocul. totusi nu e o loterie, e un examen. doar cand esti la limita mai poate interveni norocul sau ghinionul; pentru siguranta e bine sa nu fii la limita.
RellyRelly multa bafta la reexaminarea psihologica!
testul psihologic este o ultima triere a candidatilor care in ultimul timp a devenit o formalitate insa dupa sinuciderea cu pricina dar si in urma altor probleme sesizate prin instante se pare ca au luat-o mai serios ( asa cum este si normal sa fie) Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: un psiholog te declara necorespunzator iar la reexaminare vine altul care te declara ok. -- care are dreptate oare?? -- nu este arbitrar?? sau si-a schimbat candidatul profilul psihologic in cateva zile:O:O?? reexaminarea ar trebui sa fie un test foarte complex in care candidatul sa poata dovedii netemeinicia respingerii la cel dintai
Dar la toate astea ma intreb de ce nu se prevede reexaminarea si la celelalte probe , unde candidatii sa dovedeasca , ca sant bine pregatiti dar au prins o zi proasta- :D -
Lilith. inca o data felicitari si succes in continuare -- credem-a nu eu am ales sa fiu la limita - la fel ca si altii si raman la concluzia ca iti trebuie mula sansa de la prima si pana la ultima proba - bineinteles ca nu este deajuns doar sansa , dar cand aceasta din urma dubleaza munca si stiinta nu poate iesii decat bine
relly
la reexaminarea psihologica iti vor spune ca ai nasul prea mare, gura prea mica, esti prea scund sau prea inalt, etc. Glumesc. Am inteles ca la reexaminari sunt mai indulgenti asa ca Multa bafta!!! Ideea e ca, dupa ce ai invatat o carca- 4 ani zici- sa te pice unii la psihologic mi se pare culmea nesimtirii... sau probabil ca asta e testul ... sa vada cum faci fata stressului... si ar mai fi ceva ... poate ca e mai bine ca m-au busit nesimtitii ;la interviu, ca daca ajungeam sa ma rupa la testul psihologic chiar ca o luam razna...fii tare, omule!!!
IAR PENTRU LILITH - MAI LASA-MA CU CAT AI INVATAT TU SI CA TU AI MUNCIT SI DE-AIA AI INTRAT, SA TE FI VAZUT PE TINE, DACA AI FI INVATAT 4-5 ANI SI AI FI CAZUT DIN CAUZA UNOR INCONSTIENTI... CE AI MAI FI ZIS??? AI AVUT NOROC , FATA! E CEEA CE ITI DORESC SA AI IN CONTINUARE, DAR SA ITI DAI SI SEAMA DE ACEST LUCRU
Va rugam sa nu mai folositi majusculele in posturi, in afara de prima litera a fiecarei propozitii sau a numelor proprii. Poate fi suparator pentru cititori si cu siguranta mesajele respective vor fi sterse, va rugam consultati regulamentul de postare.
dubioasa chestie cu reexaminarea...daca nu au trecut insemna ca in momentul de fata nu se poate pune problema ca sa fie apti pentru asa stres. poate si acel tanar care s-a sinucis a facut la fel, sau poate a trecut cu brio si apoi a clacat...eu sper sa nu se mai intampla niciodata asa ceva si sper sa fiti tari ca trebuie sa mai schimbam ceva in tara asta:). rares iti inteleg supararea dar poate cum ziceai si tu "mai avem de facut ceva pe acasa..."succes...

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)