avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
Pt. Lilith. Apreciez ultimul tau raspuns pt ca il consider sincer. Bafta in continuare si sa sti ca nu m-am referit numai la tine, asa s-a nimerit sa fi tu ultima care a postat mesajul, ramasesem cu un sentiment amar de la alte postari anterioare. ;)
Ma numar printre cei care au intrat din prima la INM si pot sa spun ca la mine a fost foarte mult o chestiune de noroc. Am avut 70 la grila, nici acum nu stiu daca inainte sa se anuleze sau nu grila respectiva am avut 69 sau 70(nu am vrut sa ma uit pe barem, am plecat imediat dupa la tara, departe de orice sursa de informare). Noroc am avut si pentru faptul ca in dimineata examenului imi era foarte rau si am reusit sa prind un loc in metrou, noroc am avut si ca am reusit sa adorm, desi niciodata nu reusesc sa fac asta inainte de un examen important(m-a ajutat ce-i drept si faptul ca am fost la concertul Madonna cu o seara inainte si a fost extrem, dar extrem de obositor), noroc a fost si faptul ca am lucrat cu cateva zile inainte de examen grile din Voineag dintre care am recunoscut 2 cu aproximativ aceeasi formulare la examen. Noroc a fost ca desi am nimerit la comisia 1 am reusit sa iau nota mare desi impresia cu care am plecat de acolo a fost extrem de neplacuta. La psihologic am nimerit la acelasi psiholog care l-a picat pe Reli, si care la fel m-a desfiintat si mi-a scos in evidenta doar defecte. De ce eu am trecut si el nu? Spun asta pentru ca si eu il cunosc foarte bine pe Reli, am fost colegi de grupa si daca e cineva care nu merita sa i se intample asta cu siguranta el ar fi fost. Deci da, factorul aleatoriu joaca un rol mare in examenul asta, asa ca, nu fiti suparati daca nu ati reusit anul acesta, data viitoare cu siguranta veti avea mai mult noroc.
pushtempo a scris:

La psihologic am nimerit la acelasi psiholog care l-a picat pe Reli, si care la fel m-a desfiintat si mi-a scos in evidenta doar defecte.

Nu inteleg de unde stii tu ca acel psiholog ti-a scos in evidenta doar defectele.
Ai primit ceva acasa, rezultatul, interpretarea la acest test sau pe mail?
Ca eu mi-am verificat mail-ul si nimic.
Merci.
Ma refer la interviul in sine, ma intreba daca sunt intr-un fel sau altul pentru ca asa rezulta din test(nu mi-a zis ca asta rezulta dar mi-am recunoscut defectele printre cele enuntate de el), fara sa imi spuna nimic de bine. Oricum din cate stiu eu putem sa cerem interpretarea dar trebuie sa facem o cerere la CSM.
Pentru orar si alte informatii, contactati-ma pe privat, unde specificati adresa de mail (de yahoo, preferabil).

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)