iby_iby a scris:
alexandrei88 a scris:
buna!
are cineva idee daca exista vreo sansa sa se organizeze o sesiune si in februarie?
Sincer eu personal nu prea cred.Am citit ca in prezent numarul avocatilor este destul de mare si nu prea le convine nici de sesiunea din octombrie , de aceea spera ca va fi greu examenul sa reuseasca cat mai putini.
Eu am facut 3 luni de pregatire cu cei care dau la magistratura si pot sa afirm ca este mai usor decat la admitere in Barou
Intr-adevar, in ultimul timp numarul avocatilor a tot crescut, asa ca e normal sa se faca o selectie mai riguroasa.
Insa vis-a-vis de examenul de anul trecut, la care insa nu am participat, pot spune ca subiectele la sinteze au fost mai mult decat abordabile. Pe vremea cand le-am citit nu ma apucasem inca sa invat, iar in ce priveste subiectele de penal n-am avut nicio pb in a-mi da seama de rezolvari.
Nu sunt genul de tocilara sub nicio forma si nici nu incerc sa ma laud ca totul e simplu pt mine, dar sincer, chiar mi s-au parut ok subiectele, si cred ca cele de sinteza ar putea fi rezolvate destul de usor. In ce priveste insa grila..da, e dificila si probabil prin asta s-a dorit a se face o departajare cat mai eficienta.
Indiferent insa de cum percem examenul, cert e ca trebuie sa invatam! :D asa ca mult spor tuturor!