iby_iby a scris:
Dragi colgei la procedura penala cine invata din cartea lui Udroiu sa ma lamuriti si pe mine invatati tot de la cap 1 pana la cap ix?mi se pare ca e ft mult
iar la partea specila nu gasesc toate subiectele:(
invatati si din alte carti sau din cod?
Spor !!!
eu invat din Udroiu si sunt toate subiectele la penal special, evident fara cele prevazute in legi speciale, cum ar fi legile privind drogurile, coruptia si evaziunea fiscala. la darea de mita face referire si la legea privind coruptia nr 78/2000. ce anume infractiuni nu gasesti? la procedura penala eu combinat neagu/udroiu pentru partea generala si neagu/micu pentru partea speciala.
andreeas1 a scris:
iby_iby a scris:
Dragi colgei la procedura penala cine invata din cartea lui Udroiu sa ma lamuriti si pe mine invatati tot de la cap 1 pana la cap ix?mi se pare ca e ft mult
iar la partea specila nu gasesc toate subiectele:(
invatati si din alte carti sau din cod?
Spor !!!
chiar ma miram cum nu sunt toate infractiunile. credeam ca ai alta editie. udroiu la procedura penala se lungeste foarte mult, mai bine inveti din neagu si completezi cu udroiu.
iby_iby a scris:
alexandrei88 a scris:
buna!
are cineva idee daca exista vreo sansa sa se organizeze o sesiune si in februarie?
Sincer eu personal nu prea cred.Am citit ca in prezent numarul avocatilor este destul de mare si nu prea le convine nici de sesiunea din octombrie , de aceea spera ca va fi greu examenul sa reuseasca cat mai putini.
Eu am facut 3 luni de pregatire cu cei care dau la magistratura si pot sa afirm ca este mai usor decat la admitere in Barou
Intr-adevar, in ultimul timp numarul avocatilor a tot crescut, asa ca e normal sa se faca o selectie mai riguroasa.
Insa vis-a-vis de examenul de anul trecut, la care insa nu am participat, pot spune ca subiectele la sinteze au fost mai mult decat abordabile. Pe vremea cand le-am citit nu ma apucasem inca sa invat, iar in ce priveste subiectele de penal n-am avut nicio pb in a-mi da seama de rezolvari.
Nu sunt genul de tocilara sub nicio forma si nici nu incerc sa ma laud ca totul e simplu pt mine, dar sincer, chiar mi s-au parut ok subiectele, si cred ca cele de sinteza ar putea fi rezolvate destul de usor. In ce priveste insa grila..da, e dificila si probabil prin asta s-a dorit a se face o departajare cat mai eficienta.
Indiferent insa de cum percem examenul, cert e ca trebuie sa invatam! :D asa ca mult spor tuturor!
Cauta-le pe net, sunt pe acolo pe undeva :D eu nu le-am salvat