Astia cred ca afiseaza rezultatele la 22 fix
ancamoon a scris:
In cazul cel mai fericit :D. Iti dai seama ce inseamna sa se modifice toate rezultatele?? Trebuie luata la puricat fiecare lucrare. Vor fi cazuri in care trebuie adaugate 4, 3, 2, 1 puncte sau cazuri in care nu trebuie adaugat nimic, cum e cazul meu. Nu stiu daca se poate face tot prin scanare treaba asta, mai ales in cazul grilelor anulate.
ancamoon a scris:
In cazul cel mai fericit :D. Iti dai seama ce inseamna sa se modifice toate rezultatele?? Trebuie luata la puricat fiecare lucrare. Vor fi cazuri in care trebuie adaugate 4, 3, 2, 1 puncte sau cazuri in care nu trebuie adaugat nimic, cum e cazul meu. Nu stiu daca se poate face tot prin scanare treaba asta, mai ales in cazul grilelor anulate.
doru6 a scris:
ancamoon a scris:
se poate scana, fiindca ei au un soft care \"citeste\" bulinele negre si in functie de bulina acorda sau nu punct si softul poate fi setat cand sa acorde punct si cand nu. Deci toata chestia e de setare (care nu dureaza mult) si restul decurge de la sine, trebuie luata fiecare lucrare si analizata de soft. De aceea e aproape imposibil sa se faca greseli de corectare, eventual cand se incurca grila cu o alta.