Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Oricum, rezultatele sunt dezastroase as zice eu. Cred ca anul asta se da cel mai dificil examen de intrare in barou ever. Oare acest lucru are de-e face cu faptul ca dl. profesor Oancea este sef de comisie anul acesta?? Grilele cica au fost mai grele decat anul trecut, sa ne asteptam si la sinteza sa fie mult mai dificil decat anul trecut?
Mentionez ca dl. prof. Oancea, pentru cine nu cunoaste, este unul dintre cei 3 mai severi profesori din toata catedra Facultatii de drept a Universitatii Bucuresti. Examenul de drept roman a fost cel mai greu examen din facultate. Puteai sa stii subiectele de 10, cei 3 (Oancea, Jean Andrei si Molcut) te plimbau prin toata materia si la final te notau cu 4. Daca dumnealui are vreo contributie la formularea subiectelor ce se vor da sau la corectarea lucrarilor va avertizez ca va fi vai si amar.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)