mstcrstn a scris:
1. Mda...nu trebuia sa includ si UNBR, in schimb "INPPA=Institutul National pt Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor" deci....
2. Legea care reglementeaza profesia asta nu este data din ceruri de sus de la Dumnezeu, si nu trebuie sa ne inchinam la ea. Dar eu nu am zis sa schimbe legea, taxa de examen si metodele de examinare nu sunt date in lege. Plus ca in lege scrie ca se poate organiza examenul de 2 ori pe an, asa cum s-a intamplat in 2010, deci trebuie doar sa iesim din pasivitate.
Stiu ca si anul trecut au existat discutii pentru inca un examen in aprilie-mai. Eu am sugerat sa cerem acest examen anul acesta plus o taxa de bun simt, plus metode de examinare mai putin complicate, vedeti ca oricum apar discutii la grile, dar la sinteza si speta?
Nu vreau sa sufoc forumul polemica pe care o am cu tine. Am inteles, iti place sa stai in banca ta, ok, dar memoriile, petitiile si protestul isi au mereu rostul.
In fine, acum repeta lumea, mai vedem dupa examen.
sunt complet de acord cu tine.ar trebui examinari mai dese.Atat pt cei care sunt in profesie cat si pt cei care doresc sa urmeze aceasta profesie.si intradevar taxele exagerate pt vremurile astea in care traim nu si au justificare.......