avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Trebuie controlate si firmele, nu-i chiar asa cum spui tu. Din aceste motive cer firmele cazier judiciar la angajare, pentru ca sunt controlati la randul lor de altii.

porcul a scris:

eu nu i-am aparat dar nu inteleg de ce ii priviti ca pe niste hoti,ce dracu de gandire limitata e asta?este o organizatie profesionala unde iti cer niste conditii pentru a putea intra.care e problema?mergi sa te angajezi la o firma,te apuci sa le spui tu lor ce sa astepte de la candidati si pe cine sa ia,cum sa ii intrebe,ce sa ii intrebe,etc?eu chiar nu ma vad cu sacii in caruta.o sa ma vad vineri dupa ce se afiseaza si baremul la penal cand probabil cam stii intr-o oarecare proportie ce ai facut.dar faza asta este tipica pentru noi ca neam,nu suntem in stare sa facem ceva,gata aia is prosi.nu e nimeni de vina pentru incompetenta noastra.asta e viata,faci fata razbesti,nu faci fata te mananca ceilalti.dupa ce debitati mai vreti sa fiti si avocati.ce faceti in sala cand incepe sa latre procurorul sau celalalt avocat?stati putin,stiti,eu nu credeam ca despre asta vorbim azi,nu am apucat sa citesc... lol

Lasa-l ma ca nu ai cum sa il convingi. Auzi cica avem gandire limitata. De ce nu suntem de acord noi astia limitatii cu organizatia asta profesionala LOL ? Existenta ei este ok dar cand se afirma ca e prea mic cozonacul si ca trebuie sa intre mai putini , ei aici este o problema. Pentru ca nu mai poti sa crezi in buna lor credinta atunci cand organizeaza un examen. Si nu este o firma privata unde patronul decide ce si cum. Ei traiesc din niste bani care nu vin numai din zona privata. Daca maine vor decide ca se va intra pe locuri ce o sa faca lumea ? O sa spuna da, bineinteles e ok. BAAAA e profesie liberala BAAAAAAA !!! Acum se intra pe locuri BAAAAA de fapt. Vai de capul tocilarilor care nu vad mai departe de gunoiul asta de examen. Sa vedeti ce o sa urlati voi din cauza nedreptatii fatzise. Sa nu mai aud de profesia care trebuie protejata, care nu trebuie murdarita de toti neavenitii, care vezi doamne e supraincarcata de incompetenti etc. E o vrajeala ieftina. Ma intreb de ce toti refuzatii de la INM vin si dau examen la barou. E ok sa sari dintr-o barca in alta in halul asta ? Sa iti doresti sa fii judecator sau procuror si brusc sa te faci avocat si sa aperi interese private si nu intotdeauna juste ? HAI BAAAA cu vrajeala. BA daca ai invatat sa fii judecator sau procuror fa-te ma judecator sau procuror. Refuzatii de la INM au ridicat nivelul examenului LOL si nivelul spagii. Asta nu e rau. Dar se profita prea mult pe treaba asta. O profesie liberala a devenit refugiul alora de au picat la INM (poate si la testul logic LOL) si cloaca copiilor de profesorasi si avocatei specializati prin anii 90 in privatizari. PUTE A KKT. Si vine unul si-ti spune ca gandesti limitat. Bravo ba , esti de viitor.

Trebuie controlate si firmele, nu-i chiar asa cum spui tu. Din aceste motive cer firmele cazier judiciar la angajare, pentru ca sunt controlati la randul lor de altii.

porcul a scris:

eu nu i-am aparat dar nu inteleg de ce ii priviti ca pe niste hoti,ce dracu de gandire limitata e asta?este o organizatie profesionala unde iti cer niste conditii pentru a putea intra.care e problema?mergi sa te angajezi la o firma,te apuci sa le spui tu lor ce sa astepte de la candidati si pe cine sa ia,cum sa ii intrebe,ce sa ii intrebe,etc?eu chiar nu ma vad cu sacii in caruta.o sa ma vad vineri dupa ce se afiseaza si baremul la penal cand probabil cam stii intr-o oarecare proportie ce ai facut.dar faza asta este tipica pentru noi ca neam,nu suntem in stare sa facem ceva,gata aia is prosi.nu e nimeni de vina pentru incompetenta noastra.asta e viata,faci fata razbesti,nu faci fata te mananca ceilalti.dupa ce debitati mai vreti sa fiti si avocati.ce faceti in sala cand incepe sa latre procurorul sau celalalt avocat?stati putin,stiti,eu nu credeam ca despre asta vorbim azi,nu am apucat sa citesc... lol

Viata la oras e perfida porcule. LOL SAu cum ai zice tu îi perfida. LOL
Din cate stiu eu s-a mai intamplat asa ceva, s-au facut uneori greseli si nu s-a suparat nimeni ca s-au corectat.

adi_09 a scris:

lucrarile sunt corectate prin scanare nimeni nu bifeaza nimic si nu pune pixu pe lucrare. Este un soft care face toata treaba, iar rezultatul este fara de greseala.

inastephanie a scris:

Din cate stiu eu s-a mai intamplat asa ceva, s-au facut uneori greseli si nu s-a suparat nimeni ca s-au corectat.

adi_09 a scris:

lucrarile sunt corectate prin scanare nimeni nu bifeaza nimic si nu pune pixu pe lucrare. Este un soft care face toata treaba, iar rezultatul este fara de greseala.

greseli de regula se fac intre numarul grile si barremul de corectare, cand se incurca .

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)