deveghe a scris:
In opinia domnisoarei candidatii la barou care nu au fost "incununati "" de esecul examenului inm, sunt infinit mai slab pregatiti si eventual mai dobitoci. Cum ar fi unii se simt bine ca si chiori in tara orbilor dupa ce participa si la a doua sansa (pe care moral nu o merita).
Daca merg pe "logica" ta, atunci toti cei care pica la Barou sa nu cumva sa mai incerce sa se angajeze in alta parte, sa stea someri si sa nu gaseasca o alta "barca de salvare"! Nu sunt domnisoara, iar vorbele mele au venit ca raspuns la cuvantul "rebuturi". Daca ai fi atat de pregatit si de sigur pe tine, nu ai atat de preocupat de competitie. Sunt infinit mai pregatiti pt ca "au tocit" si nu doar 1 luna, ci unii chiar ani buni. Nu se bazeaza pe noroc, pe sistem etc.
Si sa retii ca NU E VB DESPRE MINE, ci despre o majoritate. Nu am facut referiri la cei care au picat la Barou, ci la exprimarea ta "artistica". Daca ai inteles ceva bine, daca nu la fel de bine, nu ma intereseaza cearta. Am zis ce-am avut de spus, nu puteam sa stau si sa vad cum ii jignesti pe cei care nu au luat la INM, numindu-i "rebuturi". Succes, tataie!