avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
cei care aveti experienta anilor trecuti scrisul se va da in aceeasi locatie unde s-a dat si grila ?
Asa face romanul dupa ce isi vede treaba facuta. Si la coada la carne pe vremea lui ceausescu ala care prindea 100 de grame de pilitura de oase uita ca a stat la coada ca un sclav. Asa ca porcule mai bine stai in banca ta si nu iti lua viteza prea mare aparand niste hoti totusi. Inppa exista pentru PREGATIREA SI PERFECTIONAREA avocatilor NU PENTRU limitarea accesului in profesiei pe baza unor strategii ale unor grupuri interesate. S-ar putea sa iti schimbi repede opinia in legatura cu batutul la usa lor. Nu este usa lor, ca nu i-a facut mamica lor avocati , consilieri sau profesori Inppa. S-au facut unii pe altii. Ca idee , cei care sunt asa zisi profesori inppa ce zici , sunt chiar profesori ? Oricum stay cool ca ei se bazeaza exclusiv pe cei ca tine. Pana la urma in avocatura se mananca si kkt. Foarte mult s-ar putea spune.

porcul a scris:

pe ei nu ii intereseaza aceste aspecte si cine face scandal sau nu.este lege care reglementeaza profesia asta,precum si admitere in barou si de cate ori trebuie sa se organizeze examenul.ca este foarte greu,aia e altceva,dar nu avem ce face decat sa invatam:) nu iti imagina ca mie imi convine ca trebuie de exemplu sa imi mananc creierii de 4 luni incoace,dar asta e:) memoriile,petitiile si alte asemenea lucruri nu isi au rostul,nici macar nu faci valuri cu asa ceva,dar sa mai si darami ditamai vaporul :)

tare faza "inppa,unbr exista pentru a ne ajuta sa devenim avocati " :))))))))))))))))))))))))))))

eu nu i-am aparat dar nu inteleg de ce ii priviti ca pe niste hoti,ce dracu de gandire limitata e asta?este o organizatie profesionala unde iti cer niste conditii pentru a putea intra.care e problema?mergi sa te angajezi la o firma,te apuci sa le spui tu lor ce sa astepte de la candidati si pe cine sa ia,cum sa ii intrebe,ce sa ii intrebe,etc?eu chiar nu ma vad cu sacii in caruta.o sa ma vad vineri dupa ce se afiseaza si baremul la penal cand probabil cam stii intr-o oarecare proportie ce ai facut.dar faza asta este tipica pentru noi ca neam,nu suntem in stare sa facem ceva,gata aia is prosi.nu e nimeni de vina pentru incompetenta noastra.asta e viata,faci fata razbesti,nu faci fata te mananca ceilalti.dupa ce debitati mai vreti sa fiti si avocati.ce faceti in sala cand incepe sa latre procurorul sau celalalt avocat?stati putin,stiti,eu nu credeam ca despre asta vorbim azi,nu am apucat sa citesc... lol

Stiti unde sunt afisate rezultatele de la examen? Numai pe internet??!!! Examenul este prea serios sa se afiseze numai pe internet?!! Am o nedumerire, daca cer baremul cu raspunsurile, stampilat si semnat, oare de ce nu mi l-au dat/aratat? Apoi, daca incerc sa verific grila mea cu raspunsuri de ce nu imi da copie conf. orig?! Eu cum verific daca s-au numarat raspunsurile corect?! La unele intrebari nu mi-am scris pe hartie ce am raspuns si sunt in ceata...

Oricum, eu sunt de parere ca nu e "secure" examenul asta: adica daca sunt fie cu un rapsuns fie cu 2 raspunsuri e problematic pentru ca cine se infiltreaza (scuze, nu incerc sa fac acuzatii), daca are chef o bifeaza si pe a doua in caz ca a raspuns corect macar la una. Apoi, scanarea lucrarilor fara nume (coltul indoit) iarasi este o problema. Ma indoiesc ca daca le scaneaza cu nume este mai rau. Nu cred ca este mai rau sau creste numarul fraudelor. Pana la urma urmei pe ce pune nota, pe un formular fara nume, cu un numar scris de supraveghetorii din sala?!! Eu nu incerc sa demonstrez ca sunt mai buna ca altii pentru ca nu ma consider asa. Eu ori stiu de nota 10 ori....am ghinion, caci noroc nu am.

deveghe a scris:

Asa face romanul dupa ce isi vede treaba facuta. Si la coada la carne pe vremea lui ceausescu ala care prindea 100 de grame de pilitura de oase uita ca a stat la coada ca un sclav. Asa ca porcule mai bine stai in banca ta si nu iti lua viteza prea mare aparand niste hoti totusi. Inppa exista pentru PREGATIREA SI PERFECTIONAREA avocatilor NU PENTRU limitarea accesului in profesiei pe baza unor strategii ale unor grupuri interesate. S-ar putea sa iti schimbi repede opinia in legatura cu batutul la usa lor. Nu este usa lor, ca nu i-a facut mamica lor avocati , consilieri sau profesori Inppa. S-au facut unii pe altii. Ca idee , cei care sunt asa zisi profesori inppa ce zici , sunt chiar profesori ? Oricum stay cool ca ei se bazeaza exclusiv pe cei ca tine. Pana la urma in avocatura se mananca si kkt. Foarte mult s-ar putea spune.

porcul a scris:

pe ei nu ii intereseaza aceste aspecte si cine face scandal sau nu.este lege care reglementeaza profesia asta,precum si admitere in barou si de cate ori trebuie sa se organizeze examenul.ca este foarte greu,aia e altceva,dar nu avem ce face decat sa invatam:) nu iti imagina ca mie imi convine ca trebuie de exemplu sa imi mananc creierii de 4 luni incoace,dar asta e:) memoriile,petitiile si alte asemenea lucruri nu isi au rostul,nici macar nu faci valuri cu asa ceva,dar sa mai si darami ditamai vaporul :)

tare faza "inppa,unbr exista pentru a ne ajuta sa devenim avocati " :))))))))))))))))))))))))))))

lucrarile sunt corectate prin scanare nimeni nu bifeaza nimic si nu pune pixu pe lucrare. Este un soft care face toata treaba, iar rezultatul este fara de greseala.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
adi_09, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)