avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Buna ziua,
In primul rand as vrea sa salut initiativa deschiderii acestui forum pentru discutii(ma bucur sa vad ca lumea nu se da batuta si ambitia depaseste orice impedimente).Si eu ma numar printre cei care au dat in 2011 :"> si evident nu am luat...dar cum incercarea moarte nu are, mergem mai departe.
In al doilea rand am o intrebare.Sunt foarte multe pareri referitoare la bibliografia pentru examen, iar acum prin prisma intrarii in vigoare a NCC-ului, binecunoscutii "titani" ai civilului nu cred ca mai sunt de actualitate. Nu o zic cu rautate sa nu ma intelegeti gresit. Cred ca va mai dura un pic pana se vor iesi pe piata tratate de drept civil in adevaratul sens al cuvantului, motiv pentru care sunt de parere ca trebuie sa urmarim aparitia lor, dar pana atunci sa invatam din NCC-urile comentate si adnotate. De aici si dilema mea...care sunt cele mai indicate ?
Si nu in ultimul rand, spor la invatat si nu va dati batuti..nu e draq atat de negru pe cat vrea sa para :tooth:
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
butacucristi, utilizator
Off topic. Am nevoie de cartea dlui Udroiu - Drept penal partea gen+speciala. Daca o are cineva si nu-i mai trebuie/ foloseste, il rog sa mi-o vanda mie. Astept pm. Merci si scuze...
Sarbatori Fericite tuturor..fie ca Noul An sa fie mai bun cu noi toti si sa luam examenuuul !!!:vishenka:
Sarbatori fericite si spor la invatat
Multumim! Craciun Fericit si Un An Nou cu multe realizari! :):luck:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)