boboc a scris:
leon_cosmin a scris:
La multi ani !
Cate ore pe zi va propuneti sa invatati, si ce metoda de invatat aplicati( lectura ,conspect, scheme)??
Eu merg pe varianta 3 ore pe zi / 7 zile si pe o invatare deocamdata logica si urmeaza sa fixez la urmatoarea parcurgere intr-un mod mai temeinic ceea ce am parcurs in detaliu, e un timp scurt oricum dar nu as putea sari peste nimic si discutasem cu o avocata care a spus ca timpul de invatare trebuie sa echivaleze cu o luna dintr-un capat in celalalt adunate orele de studiu asadar nu ar fi suficient :wassat: dar facem cat se poate. Important e sa nu renunt si sper sa se mai iveasca si alte ocazii pentru invatat dupa orele de munca :coffee:
Bafta multa ,rabdare , daruire , vointa si putere de concentrare
In ceea ce priveste modul( metoda de invatare ) ,daca te ajuta timpul , eu fac un rezumat urmat de schema partii pe care am iinvatat-o si o recitire a partii pe care tocmai am conspectat-o...sambata si duminica recitesc totul ca pe o lectura si ma axez pe partile importante sau neintelese...ca timp acordat invatarii...zilnic vreau sa invat 4 ore in primele 3-4 luni si 6-8 ore in ultimile, posibil in ultima luna si mai mult . Am si avantajul ( desi nu este ) ca momentan somez.....urat rau sa fii asa..Pana la examen sper sa parcurg materia de cel putin 3 ori...Ma intereseaza daca voi ati facut un calcul al nr de pagini care trebuie citie la fiecare materie ( din cursuri si tratate nu sinteze )...din calculul meu la penal 2200-2500 pagini si la civil 3500-4000 ( daca iei in calcul si codurile comentate)- un calcul grosso modo- ( nu stiu daca are relevanta nr total de pagin ce trebuiesc citite imp. e cu ce ramai in cap ) nr de pagini e bine de stiut ca sa-ti faci un plan de invatat pe zile
boboc ai pm