Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
Ca sa primiti acea decizie de suspendare a platii indemnizatiei pentru CIC, trebuia ca dvs sa anuntati ca incepand cu data de .... realizati venituri profesionale.
nu am anuntat asa ceva nicarieri... ce se intampla? se va afla si voi primi decizia respectiva daca ma duc sa depun cerere pentru 85% din venituri? se face o verificare? daca nu anunt, ei nu afla de nicaieri? sau e posibil sa primesc decizia asta, peste ce stiu eu ce timp???
ma scuzati de insistenta, dar sunteti singurul cu care reusesc sa discut...
multumesc mult!1
Daca veti depune cererea pentru acordarea indemnizatiei in cuantum de 85% (desi este neclara in prezent situatia juridica a acestui cuantum ... se pare ca se va renunta la el :( ) se poate verifica ....
Termenul de prescriptie este de 5 ani , asadar daca se va afla decizia o puteti primi in acest interval de timp.
Buna ziua.
Am o intrebare pentru dumneavoastra.
Nu mai sunt salariat de 2 luni de zille. Pot beneficia de idemnizatie crestere copil sau trebuie neaparat sa fiu angajat ?
Multumesc.
In perioada 03 iulie 2006-o3 iulie 2008 am fost in concediu ingrijire si crestere copil ,timp in care am beneficiat de indemnizatie crestere copil.Incepand cu data de 03 iulie 2008 m-am reintors la vechiul loc de munca.In prezent sunt insarcinata .In aceste conditii voi putea benefia la nasterea copilului de concediu si indemnizatie pt cresterea lui avand in vedere ca in luna august 2008 am avut 2 zile concediu fara plata?Va multumesc.