Imi pare rau ca am starnit o asemenea disputa, intradevar este vb despre angajator care nu este de rea credinta ( deoarece au fost epuizate toate caile de atac, salariatul a castigat la recurs) si nicidecum nu refuza repunerea salariatului in situatia avuta anterior concedierii si plata drepturilor salariale la zi, a cheltuielilor de judecata, etc, ci doar de procedura. Ca sa fiu mai explicita - eu stiu ca la indeplinire se duce dispozitvul unei hotarari al instantei, in cazul de fata hotararea fiind o decizie a Curtii de apel - dar cum as putea sa duc la indeplinire ceva ce nu exista decat virtual - hotararea ( redactata pe scurt) de pe site-ul instantei?
Va multumesc.
Dilema nu este daca exista sau nu hotarare , ci daca se poate pune in aplicare o decizie a instantei de judecata fara a avea fizic acea hotarare...
In principiu, cred ca nu se poate pune in aplicare o decizie a instantei fara a avea si acea hotarare ... cunosc cazuri in care hotararile au fost redactate gresit si apoi a trebuit sa se astepte indreptarea erorilor materiale inserate in acea hotarare .. sau era nevoie de o cerere de lamurire a dispozitivului sau de completare a acestuia.
Dilema nu este daca exista sau nu hotarare , ci daca se poate pune in aplicare o decizie a instantei de judecata fara a avea fizic acea hotarare...
In principiu, cred ca nu se poate pune in aplicare o decizie a instantei fara a avea si acea hotarare ... cunosc cazuri in care hotararile au fost redactate gresit si apoi a trebuit sa se astepte indreptarea erorilor materiale inserate in acea hotarare .. sau era nevoie de o cerere de lamurire a dispozitivului sau de completare a acestuia.
freeelis a scris:
In cazul de fata care ar fi impedimentul?.....concret.