elga50 a scris:
Patetic!
Chiar asa? Le-ati vazut averile exprimate in viloaiele alea cu turnulete si masini cat casa?
Nu mai pot ei de coruptia din tara!
Aia este meseria lor, domnule, asa i-a facut mama lor, nu altcineva.
Pe ceilalti care fura si nu sunt romi cine i-a facut? Nu tot o mama? Care biata de ea nu are nicio vina ca vremurile s-au schimbat si copilul ei nu mai traieste cu teama de Dumnezeu si de consecintele actiunilor pe care le face.
Eu am avut onoarea sa fiu colega de clasa cu fiul bulibasei tiganilor dintr-un cartier din orasul meu. Acest baiat a invatat si a ajuns profesor universitar. Pe acesta nu l-a facut tot o mama? De ce nu a fost educat in spiritul a ceea ce ati scris mai sus? Taica-su venea la scoala in talpile goale. Nu avea treaba cu ceea ce se gandeste despre el. Si imi aduc aminte de vremurile acelea cu lume asezata la coada pentru a cumpara 1 litru de ulei sau 1 kg. de zahar care se mai dadeau "la liber", cum se spunea pe atunci. Stiti cine se inghesuiau cel mai tare la acele randuri si se calcau in picioare? Nu tiganii doamna Elena, ci romanii. Bulibasa venea si ii supraveghea si cauta sa stabilizeze ordinea, culmea printre romani.
Iar daca se pune problema de a ridica cetatenia celor la care se face referire in mesajul postat initial, eu as zice sa se inceapa cu guvernantii care s-au imbogatit peste noapte si au distrus economia tarii. Pentru unii-i muma si pentru altii-i ciuma? De ce sa facem discriminare?