Subsolul blocului dvs. este folosit de toti proprietarii ( boxe , garaje, spatii de depozitare) ?.
Daca lucrurile ar fi asa de simple.....uiti un lucru John...suntem in Romania,legile care erau valabile cand ne-am debransat nu mai sunt valabile acum!!!!
Subsolul nu este folosit la nimic..., trebuie sa fim realisti totusi ca este spatiu comun...problema este ca acele tevi de caldura nu deservesc toti locatarii...si culmea exact cei care le folosesc nu doresc izolarea lor si micsorarea costurilor....
Iarna trecuta am avut un locatar(incalzire centralizata) care a platit intr-o luna 65 ron caldura , iar cei cu centrale 55 ron!!!!!Stiti cine s-a dus si a facut reclamatii pe la Primarie ,Apaterm, [EDIT]? ..acest locatar....
Nu stie nimeni sa ne spuna concret cum se face calculul acesta???din ce am citit pana acum nu am inteles...sa spunem care este diferenta dintre un apartament care are izolate si zidite coloanele de incalzire fata de cineva care nu a facut acest lucru???pentru ca pe zi ce trece realizez ca a fost o investitie proasta izolarea si zidirea acestora....mai ales ca o parte din coloanele respective nu mai sunt folosite de nimeni pe verticala ..toate apartamentele fiind debransate si avand centrala proprie.