Va recomand sa cititi aici:
[ link extern ]
Poate in final va veti lamuri, daca lucrurile sunt facute cum trebuie, inventarierea sistemul de incalzire in condominiu, montarea unui repartitor martor in subsol etc.
Sunt obiectiva atata timp cat inteleg cum se face calculul si sustin folosirea repartitoarelor atata timp cat cu ajutorul lor oamenii pot face economie la cheltuiala pe caldura, fara sa fie nevoiti sa arunce banii pe fereastra in zilele mai calde din sezonul rece, cand in lipsa repartitoarelor nu ai de ce inchide caloriferele, dar deschizi geamul.
Sigur ca exista si situatii anormale cand unii nu dau drumul la calorifere, considerand ca duc economia pe culmi, dar cu timpul, in ani de zile lucrurile incep sa intre in normal.
Faptul ca nu va sustin punctul dv. de vedere si al altora nu inseamna neaparat ca sunt subiectiva in mod condamnabil, ci ca sunt de partea celor care s-au convins ca repartitoarele sunt bune.
Eu nu-mi exprim parerea in calitate de moderator, sunt in primul rand utilizator, iar ca moderator am alte atributiuni care nu tin de esenta discutiilor, ci de forma lor.
Daca va plac populustii, este problema dv. Eu nu sunt deoarece nu am de gand sa particip la niciun fel alegeri, nici macar la bloc.