M-am mutat in primavara intr-un apartament si am vazut ca fostul proprietar platea 30-35 Ron pt. caldura. Tevile sunt izolate sau mai bine zis taiate ca nu se vede nici urma de teava in apartamentul meu decat cele de la centrala. Stiu ca era o lege care permitea sa nu mai platesti caldura dak tevile sunt izolate sau taiate. Mai exista aceasta lege? Va multumesc.
Proprietarii care au instalate centrale termice de apartament platesc o cota parte din costul caldurii ,Indiferent daca au sau nu izolate tevile de caldura din apartament . Cereti contractul cu firma de repartitoare ,unde este precizat procentul ( uzual 20 %)
Caldura se calculeaza conform SET ramas (SET tevile verticale ).
Pentru informatii suplimentare sunati la :
tel. 0742920192 ; 0721.291252 sau
e-mail : constantincamilar@yahoo.com ; as.pro_manager@yahoo.com
De multe ori am constatat ca exista o inclinatie extraordinara de a complica lucrurile, calculele, de a implica tot felul de chichite pentru a nu plati 2 lei la intretinere, in conditiile in care pentru economisirea celor 2 lei se platesc alti 100 de lei pe amenajari si tot felul de modificari ale instalatiilor proiectate initial.
Ce face proprietatea privata din om!!!!!
Draga d-na elena imi pare rau dar suna nu e 2 lei ci 30-35 Ron si sincer sa fiu prefer ca acesti bani sa-i dau unui om necajit decat sa platesc la stat.
#-o
buna ziua!
Stau intr-un bloc destul de vechi la ultimul etaj (9) si nu pre am caldura , majoritatea celor de pe palier nu prea au caldura si pe cei de administratie nu ii intereseaza. Unde ma pot adresa si eu pentru a-mi se face dreptate?
Multumesc!
Faceti o adresa catre presedintele asociatiei in care solicitati analizarea si remedierea de urgenta a problemei, eventual celalti vecini de palier de asemeni. Cereti raspuns de urgenta, avind in vedere ca deja e frig in apartamente. Daca nu va baga nimeni in seama adresati-va in scris (se poate si pe email daca aveti acces internet) la Serviciul Asociatii de proprietari in cadrul Primariei.