Eu am inteles ca problema nu este cine beneficiaza sau nu de indemnizatie.Problema este ce sa faca acum pentru a renunta la tratament. Simplu.Nu as recomanda un concediu pe caz de boala, atat de prelungit, avand in vedere afectiunea si profesia doamnei, profesie care se poate exercita numai daca esti apt neuropsihic.Este o conditie pentru exercitarea profesiei de contabil-economist.Ori, cineva care a fost in concediu prelungit cu comisii de expertiza si toate cele, cum va profesa in continuare?
Am si eu o rugaminte. La calculul indemnizatiei pt CIC mi-au fost luate in calcul veniturile realizate in ultimele 9 luni anterioare nasterii celui de-al doilea copil si impartite la 12 , si nu s-au adaugat 3*600 veniturile obtinute in perioada CIC pt cresterea primului copil , pe temeiul legal HG 1682/2008 art 19' alin 5 care spune: ... " Daca persoana realizeaza venituri o perioada de cateva luni in interiorul celor 12 luni, baza de calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului este reprezentata de suma totala a veniturilor realizate in aceste luni, impartita la 12. "
Am fost azi la Agentia Nat. pt Prestari Sociale Cluj-Napoca, si jurista a spus ca este corect calculul cu veniturile a 9 luni si impartite la 12 . Va rog daca puteti sa ma ajutati cu art. din legislatie pt a sustine teoria mea in fata juristei agentiei de prest. soc., in sensul luarii in calcul si a veniturilor pe 3luni*600