mirellla28 a scris:
nikol.ilea a scris:
Se vor lua in calcul veniturile realizate in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului, inclusiv concediile medicale.
Multumesc mult, sper si eu sa se tina cont si de indemnizatiile pt concediu medical asa mi s-ar parea corect problema e ca am tot citit pe forum ca se iau in considerare doar veniturile impozabile si pt concediu medical nu se plateste impozit.
Nu va faceti griji, exista cadru legal pentru asta: Legea 7/2007 de aprobare si modificare a OUG 148/2005, care spune :
Art. I. - Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 148 din 3 noiembrie 2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, cu următoarele modificări şi completări:
1. La articolul 1, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
"(2) Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
c) au beneficiat de concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate, potrivit legii;