Ma numesc Camelia si am si eu o problema legata de aceasta indeminzatie pentru crestere copil in cazul celei de-a doua nasteri.
Am o fetita care implineste 2 ani la data de 28.03.2009. In prezent sunt in a doua luna de sarcina. Intrebarea mea este daca mai beneficiez de aceasta indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil, in situatia in care la implinirea celor 2 ani voi avea 7-8 luni de sarcina. Ce pot sa fac in situatia asta, cand am o intrerupere de 1-2 luni?
Spuneti-mi, va rog, daca se poate lua indemnizatie de crestere copil in cazul in care exista o zi de vechime lipsa in cele 12 luni anterioare nasterii copilului. Am incheiat la un loc de munca sambata pe 12 si am inceput la altul luni, pe 14.
Da, veti beneficia, chiar daca aveti intrerupere in stagiul de cotizare ( cu conditia ca intreruperea sa fie sub jumatate din numarul zilelor lucratoare din acea luna)
Indemnizatie
cami250786
salutare,
Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)