am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi certif.medico-legal,autorul a fost prins,mai sunt 2 instigatori+un complice(fapta a fost premeditata).intrebarea este:unde se incadreaza fapta si cam ce pedeapsa vor primi;voi primi avocat din oficiu sau trb sa-mi angajez unul...multumesc anticipat!
Este probabil ca angajatii SML sa aiba foarte multe lucrari de efectuat , in raport cu numarulpersoanelor angajate.
Mergeti in audienta cu un memoriu la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala prin care solicitati sa ci se comunice stadiul cercetarilor si prin care rugati sa dispuna urgentarea acestora.
oameni buni...am fost astazi la politie sa intreb despre cazul meu si mi-au spus ca dureaza cca 50-60 de zile pana primeste dosarul nr.unic si incadrare de la procuror :O cum poate sa dureze atat......pai agresorul ajunge unde vrea in timpul asta.....incredibil
mai am o problema:locuiesc cu sotia si un copil minor in casa parintilor unde avem domiciliul stabil...intrebare:in ce conditii pot fi dat afara din casa?
Exista un foarte mare numar de cauze de solutionat in sarcina tuturor organelor abilitate , personalul este putin si mai exista si cauze mult mai importante si alte atributii de serviciu de exercitat.
Detaliati problema cu parintii.
sotia mea are un frate care nu sta in acelasi imobil cu noi,sta la sotia lui,ca si mine dealtfel,..el este favoritul ca sa zic asa ,iar socrul meu tot imi spune sa plec....in ce conditii ma poate obliga sa plec....sotia si copilul meu sunt nascuti crescuti in aceasta casa