avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tentativa de omor

am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi certif.medico-legal,autorul a fost prins,mai sunt 2 instigatori+un complice(fapta a fost premeditata).intrebarea este:unde se incadreaza fapta si cam ce pedeapsa vor primi;voi primi avocat din oficiu sau trb sa-mi angajez unul...multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
geo_geo, utilizator
Cel mai recent răspuns: geo_geo , utilizator 19:49, 24 Ianuarie 2012
in conditiile in care e in casa lui
stiu ca este casa lui ....dar poate sa-si dea copilul in strada cand are el chef....sau in urma unei hotarari judecatoresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe concludente? adrian gorganeanu adrian gorganeanu 2 persoane fac pana si derapeaza in sant. in apropiere se afla un cioban cu oile,caruia i se cere ajutorul ptr. a scoate masina din sant.dupa ce acesta ajuta ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian lovit cu halba de bere in cap camilia77 camilia77 buna ziua,in eforie nord pritenul meu de origine italiana s a dus intr un bar sa vb cu cineva.cat a stat acolo a fost provocat si injurat de anumiti clienti in ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)