avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces recuperare salarii, firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces recuperare salarii, firma in insolventa

Salut.
Urmeaza sa incep in curand un proces pt recuperarea salariilor neplatite pe ultimele 3 luni, iar la scurt timp dupa aceea firma va incepe procedurile de insolventa. Ce se intampla cu procesul meu atunci? Se suspenda? Continua in paralel? Pot face ceva sa suspend eu procedura de insolventa pt a-mi recupera banii mai repede? Ce pot face efectiv, pt a-mi recupera banii cat mai repede?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 24 Aprilie 2014
Care sunt documentele lipsa ?
Nu exista contract colectiv de munca (<21 angajati); nimeni nu a semnat fise de lichidare; nimeni nu a vazut/semnat vreun stat de plata; pontaje nu s-au facut. Deocamdata atat stiu.
Nu este obligatoriu sa aiba ccm in acea situatie, iar fisele de lichidare nu sunt obligatorii.
Documentele de la punctele a, b, c, e si g ar putea fi suficiente? Nu inteleg de ce la AJOFM au spus ca e nevoie de toate...
Parerea mea este ca din acele documente , dvs trebuie sa depuneti ceea ce este incident acelui angajator. Daca nu are ccm , atunci nu aveti de unde sa depuneti asa ceva.

Alte discuții în legătură

Salarii restante achitate din fondul de garantare redguy973 redguy973 Buna seara, Lucrez la firma ROMSTRADE ,firma aflata in insolventa,iar de salariile restante pe lunile septembrie,octombrie si noiembrie intreband la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite LunguTeodor LunguTeodor Am fost concediat in 2012 septembrie.Firma unde am lucrat imi datoreaza salariile pe ultimele 4 luni lucrate. Firma este in insolventa. Am intentat proces si ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa -fond de garantare a salariilor inorog inorog Buna ziua. am urmatoarea problema.Firma in insolventa, de curand s-a ridicat dreptul de administrare a societatii .Actele contabile sunt la DIICOT.Firma de ... (vezi toată discuția)