Salut.
Urmeaza sa incep in curand un proces pt recuperarea salariilor neplatite pe ultimele 3 luni, iar la scurt timp dupa aceea firma va incepe procedurile de insolventa. Ce se intampla cu procesul meu atunci? Se suspenda? Continua in paralel? Pot face ceva sa suspend eu procedura de insolventa pt a-mi recupera banii mai repede? Ce pot face efectiv, pt a-mi recupera banii cat mai repede?
Prejudiciu nu are cum sa va produca atata timp cat lichidatorul nu si-a indeplinit corect atributiile .. eu as promova o actiune in pretentii impotriva acestuia, decat sa atac cu recurs hotararea de pronuntare a inchiderii procedurii...
Pai nu tocmai faptul ca nu si-a indeplinit atributiile inseamna ca imi produce un prejudiciu? Am mai citit legea, si ce a facut lichidatorul e contraventie. Si oricum, nu e ok sa incerc toate posibilitatile? Pot face recurs, inca nu s-a terminat, iar lichidatorul m-a si mintit in legatura cu inchiderea procedurii. Iar daca nu merge cu recursul, pot oricum sa continui cu o actiune in pretentii, nu? Cred ca avand o motivare buna la recurs, am sanse mari sa reusesc, eventual ma gandesc sa cer in recurs si sa se ocupe lichidatorul de dosar, asa cum era normal de la inceput. Ce parere aveti?
Faptul ca nu si-a indeplinit atributiile inseamna ca va produs un prejudiciu, dar aceswt lucru nu are de-a face cu hotararea respectiva ... este optiunea dvs cum veti proceda, mai ales ca aveti la dispozitie mai multe variante.
Asa este, intr-adevar, insa eu cred ca merita incercat oricum, nu am nimic de pierdut, mai ales ca am auzit foarte recent de un caz asemanator unde a functionat, tocmai pe motivul ca lichidatorul nu si-a indeplinit corect atributiile si a produs un prejudiciu, ceea ce este si cazul meu.
Iar de procedat, voi proceda la toate optiunile care le am, la recurs mai intai, care acum este cea mai accesibila si rapida optiune, apoi la celelalte variante pe care mi le-ati indicat si pt care va multumesc.
Puteti sa le promovati pe amandoua odata .. nu este interzis , astfel incat puteti castiga timp - avand in vedere ce termene se dau de catre unele instante.
Salarii neplatite
LunguTeodor
Am fost concediat in 2012 septembrie.Firma unde am lucrat imi datoreaza salariile pe ultimele 4 luni lucrate. Firma este in insolventa. Am intentat proces si ... (vezi toată discuția)