Salut.
Urmeaza sa incep in curand un proces pt recuperarea salariilor neplatite pe ultimele 3 luni, iar la scurt timp dupa aceea firma va incepe procedurile de insolventa. Ce se intampla cu procesul meu atunci? Se suspenda? Continua in paralel? Pot face ceva sa suspend eu procedura de insolventa pt a-mi recupera banii mai repede? Ce pot face efectiv, pt a-mi recupera banii cat mai repede?
Nu este nicio prevedere ca din momentul notificarii , administratorul sau lichidatorul
angajatorului în stare de insolventa trebuia sa se ocupe de dosarul dvs ...
Eu inca mai caut solutii, dar nu am pus o intrebare foarte importanta: daca procedura de insolventa/faliment s-a incheiat, iar toata lumea a fost descarcata de responsabilitati (administrator, lichidator, etc), mai pot apela la Fondul de Garantare?
Reamintesc ca am depus dosarul la AJOFM inainte de incheiere, insa din cauza documentelor incomplete transmise de angajator, a fost refuzat, eu afland asta de la AJOFM dupa ce s-a inchis procedura.
Salarii neplatite
LunguTeodor
Am fost concediat in 2012 septembrie.Firma unde am lucrat imi datoreaza salariile pe ultimele 4 luni lucrate. Firma este in insolventa. Am intentat proces si ... (vezi toată discuția)