buna ziua,nu am crezut ca voi posta o asemenea intrebare pe forum dar asta e... Pt o pedeapsa de 2 ani si 2 luni de inchisoare ramasa definitiva in 2005 termenul de prescriere e de 5 ani plus pedeapsa asadar inceputul anului 2012,asta stiu.in 2009 procuratura a inaintat mandat european de arestare.din cate am aflat acesta intrerupe termenul de prescriere .daca da ce sa mai poate face in acest sens?va multumesc frumos si astept un raspuns
Daca este asa nu mai aveti nimic de facut.
Se comunica in mod oficial solutia din proces.
Sa legalizati insa hotararea ca sa o aiba la el pentru orice eventualitate.
va multumesc de raspund .inca nu avem hartia la mana deoarece abia ieri a ramas definitiva sentinta castigang la judecata de fond la care nu s-a mai inaintat recurs abia in 2 saptamani putem legaliza din cate am inteles hartia .va multumesc mi-ati fost de real ajutor
Dupa ce se va redacta hotararea veti putea intra in posesia ei si o veti legaliza.
Deocamdata se poate scoate un certificat de grefa.Chiar maine il puteti solicita.
A iesit din penitenciar?
si totusi tinand cont caci documentele (buletin,pasaport)au expirat de ceva timp el se va putea prezenta cu aceasta hartie tradusa si legalizata la ambasada?