oliviaserban a scris:
va spun cat se poate de sincer ca va multumesc din suflet m-am documentat si am inteles cat am putut cu minimum de cunostinte penale.stiu ca nu vom rezolva absolut nimic la recurs avem mult prea putin timp la dispozitie si argumente si mai putine dar din cate am aflat putem merge mai departe la curtea suprema. exact cum ati spus si dumneavoastra cred ca legea e interpretabila...sper
Am inteles ca aveti si un avocat angajat.
Acesta trebuie sa caute argumente juridice.
Este bine ca are de la ce sa plece doarece ar fi fost foarte greu pentru el sa plece de la zero.
Are acea hotarare si are posibilitatea de a gasi si argumente suplimentare.Hotararea il poate inspira si sa il ajute.Insa depinde si de el cat de inventiv este...
In general, dupa parerea mea, avocatul trebuie sa dea dovada si de inventivitate si sa caute sa prezinte cele mai bune argumente instantei.
De asemenea, va trebui sa fie pregatit sa combata si argumentele din celelate hotarari.
De aceea v-am dat 3 linkuri cu 3 hotarari...
Avocatul trebuie sa creada in sustinerile sale si argumentele convingatoare nu sunt imposibil de gasit...insa...depinde si de cum va aprecia instanta...
Cea mai mare problema a instantei va fi aceea ca va fi constienta de faptul ca se poate deschide o cale prin care persoanele condamnate sa poata scapa de executarea pedepsei inchisorii...
Aici este marea problema pentru ca se va crea riscul de a se crea o noua jurisprudenta...