Buna, buna tuturor....am o mare nelamurie legat de infractiunea de seductie. Sunt studenta la drept, in Iasi, la Cuza. Si unul dintre subiectele de examen a fost: Infractiunea de seductie este posibila in coautorat? Adevarat sau Fals si desigur argumentand. Va rog lamurti-ma. Multumesc! :(:(
daca nu exista martori la promisiune, daca nu exista martori la actele sexuale ( care de regula se fac in intimitate absoluta....numai o posibila sarcina poate dovedi, cel mult ca a ramas insarcinata ...dar nu si dovada promisiunii.
dar
daca persoana respectiva a sus cu titlu de gluma in public cererea in casatorie, in ce masura se poate dovedi ca a spus-o in gluma ? cine poate stabili intentia cu care a fost spusa?
Este adevarat ca este foarte greu de dovedit, dar nu este imposibil.
Se pot corobora probe si sa se ajunga la o condamnare penala.
Depinde insa in mod vital cum se apara persoana suspecta de savarsirea acestei infractiuni.
Dupa parerea mea daca nu declara aiurea poate scapa deoarece se poate ajunge la o insuficienta probatorie.
Dovada promisiunii se poate face cu martori.
Insa, am aratat anterior ca aceasta infractiune este desueta...
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minori
a mihai
salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)