avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli neaprobate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli neaprobate

Va rog daca se poate sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: administratorul a adus la semnat dosarul lunii ianuarie in care apar cheltuieli neaprobate de mine si pe care luna trecuta i-am comunicat ca le refuz la plata, acum le-a bagat iar. A pus si o cheltuiala pe un obiect care nu exista, a prezentat foarte tirziu dosarul lunii.
Tine in casa o suma mare de bani si refuza sa depuna la banca de citeva luni, chiar daca i-am dat in scris de citeva ori sa faca asta,
Ce pot sa fac sa refuz plata cheltuielilor aiurea bagate pe git (ex. cheie normala multiplicata de 6 ron...#-o) si in acelasi timp sa informez locatarii de ce intirzie aparitia listei de plata?
I-am cerut explicatii insa nu am primit nici un raspuns si nu e prima data cind nu raspunde atunci cind ceva nu ii convine.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 10:20, 27 Februarie 2012
Pai pucistii astea vad ca au preluat controlul total asupra asociatiei. Schimbati iala de la avizier, uza biroului asociatiei, dulap de documente, etc. Puneti si un afis prin care sa ii informati pe proprietari ca administratorul cheltuieste banii pe prostii.
Da, au preluat avizierul, cu maxim de tupeu.
Au inceput sa rezilieze contracte existente de ani de zile si benefice noua asociatiei, fac tot felul de porcarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Telefon administrator asociatie de proprietari AnaAnita AnaAnita As dori sa stiu daca un administrator al unei asociatii de proprietari are voie sa treaca in lista de intretinere costul convorbirilor telefonului ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiei la cheltuielile comune (intretinere) de catre administrator bureac62 bureac62 Ce poate pati un administrator de bloc ce nu-si plateste cheltuielile comune(este scazut cu o persoana,in fapt locuind doua) ,acesta locuind in asociatia pe ... (vezi toată discuția)