avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare actiune sau deschidere la alta instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare actiune sau deschidere la alta instanta

Buna ziua,
Am o actiune in curs la o instanta A pentru un drept de munca.
1.In situatia in care imi va fi respinsa ce pot face in continuare:
-solicit rejudecarea la aceeasi instanta A?
-odata cu rejudecarea pot solicita reaudierea martorilor? pot aduce si alte probe?
2.Am fosti colegi de serviciu care doresc sa obtina acelasi drept ca mine, putem deschide o actiune comuna la instanta B unde locuiesc acestia? (ei locuiesc toti intr-o alta localitate B, acolo unde de altfel era si locul nostru comun de munca). Mentionez ca eu m-am mutat din acea localitate.
3. Actiunea mea poate fi rejudecata de instanta B din alta localitate si, in acelasi timp, sa se alature ca reclamanti si fostii mei colegi? Cum trebuie sa procedez in acest caz? Solicit in scris instantei A rejudecarea, mutarea la alta instanta si alaturarea colegilor, dupa ce aceasta prima instanta A emite sentinta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: EugeniaG , utilizator 12:47, 11 Martie 2012
Multumesc
Buna seara,
Asa cum am scris mai sus am avut o zi grea in data procesului si, mi-am dat seama mai apoi, ca nu m-am comportat corespunzator. Asta pe langa faptul ca nu am stiut anumite reguli. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa cer scuze instantei si cum pot sa o fac ca sa nu mai gresesc. In scris, aratand motivul tulburarii mele, verbal? daca trebuie sa fac acest lucru in scris, il depun la registratura instantei sau in timpul sedintei urmatoare? Va rog spuneti-mi cum trebuie sa procedez si va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
EugeniaG, utilizator
Multa sanatate pentru freeelis!
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
EugeniaG, utilizator
Nu cred ca este cazul de a va cere scuze, dar daca doriti la urmatorul termen de judecata le puteti prezenta in fata completului de judecata ...
Multumesc.
Va doresc sanatate.

Alte discuții în legătură

Dosar de munci - rejudecare suciu_diana suciu_diana Buna seara, poate aceasta intrebare era mai potrivit sa o adresez pe forumul avocatilor, dar incerc si aici. Sper sa poate sa imi furnizeze cineva o ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Martor ContSters206369 ContSters206369 buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren ... (vezi toată discuția)