Buna ziua,
Am o actiune in curs la o instanta A pentru un drept de munca.
1.In situatia in care imi va fi respinsa ce pot face in continuare:
-solicit rejudecarea la aceeasi instanta A?
-odata cu rejudecarea pot solicita reaudierea martorilor? pot aduce si alte probe?
2.Am fosti colegi de serviciu care doresc sa obtina acelasi drept ca mine, putem deschide o actiune comuna la instanta B unde locuiesc acestia? (ei locuiesc toti intr-o alta localitate B, acolo unde de altfel era si locul nostru comun de munca). Mentionez ca eu m-am mutat din acea localitate.
3. Actiunea mea poate fi rejudecata de instanta B din alta localitate si, in acelasi timp, sa se alature ca reclamanti si fostii mei colegi? Cum trebuie sa procedez in acest caz? Solicit in scris instantei A rejudecarea, mutarea la alta instanta si alaturarea colegilor, dupa ce aceasta prima instanta A emite sentinta?
Buna seara
In cazul in care imi este respinsa actiunea, la recurs va trebui sa aduc aceleasi probe care le-am adus pana acum sau/si altele? La unele din ele pot renunta?
Multumesc
Potrivit dispozitiilor legale in vigoare, art.305 C.proc.civ. , în instanţa de recurs nu se pot produce probe noi, cu excepţia înscrisurilor, care pot fi depuse până la închiderea dezbaterilor.
Fiind o instanţă de control judiciar şi nu de judecată în fond, instanţa de recurs va verifica hotărârea atacată pe baza probelor administrate la fond, fără a avea posibilitatea , de regulă, de a administra probe noi.
Martor
ContSters206369
buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren ... (vezi toată discuția)