Am lucrat la un supermarket si pe 2 martie am primit un frumos martisor ce nu-l voi uita sigur niciodata! Ne-a chemat la sedinta si ne-a dat o hartie in fata si ne-a spus sa o semnam ca ne inceteaza contractul?! si atat,motive nu semneaza si du-te! Este legal asa ceva?Daca am semnat mai pot face ceva!MULTUMESC, DANA!
Ciudat act...
Ce inseamna "acord expres exprimat al Angajatorului"? Mai exista inca un act care sd-a intocmit si l-ati semnat?
Angajatorul s-ar putea gandi probabil la desfacerea contractului prin acordul partilor.
Mai aveti contractul de munca si alte acte aditionate, semnate la angajare?
Va rog sa le cititi cu atentie, deoarece in acestea este posibil sa aveti mai multe drepturi si beneficii in cazul in care inceteaza contractul din cauza angajatorului.
Suma 4000 este mica, mai ales ca se impoziteaza.
Nu semnati nimic care sa fie de comun acord al partilor, decat daca aveti garantat un nou loc de munca sau o suma compensatorie care sa va convina.
Altfel ramaneti fara somaj, fara asigurare de sanatate (dar pe care trebuie sa o platiti lunar desi nu veti avea nici un veit), fara serviciu, etc.
"acord expres al angajatului" am gresit,dar se poate asa ceva?Sa-ti dea o hartie obligandu-te sa o semnezi daca nu tot o sa te fac sa pleci!adica pana la 01.04.2012 poate sa rada de mine cum vrea cat timp sunt la munca?
Nu este chiar asa ... exista institutii la care puteti apela in cazul in care angajatorul incalca dispozitiile legale in materie .. intr-adevar, multe situatii existente in practica nu au o rezolvare in actele normative existente ... in acest caz, posibilitatea noastra este de a promova o actiune in instanta pentru a ni se recunoaste un drept, pentru a obţine repararea unei pagube etc.
Demisie; somaj
SweetGirl
Sunt asistenta medicala, in urma cu doua zile am fost chemata din concediu sa-mi depun demisia deoarece cadrele cu contract pe determinata nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)