avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul penalitati intretinere

Buna ziua!
Sunt proprietar intr-un ap. al unei Asociatii de proprietari. Data scadenta pt. plata intretinerii aferente lunii ianuarie a fost 29 februarie. Pentru ca nu am achitat intretinerea in aceasta perioada, pe 1 martie cand s-a afisat intretinerea lunii februarie, mi-au fost calculate penalitati. 0.2% pentru 30 zile. Este corect? Penalitatile nu trebuiau calculate la 30 de zile de neplata a restantei? Sau am interpretat eu gresit legea? Multumesc
In instanta este bine sa aveti o asemenea scrisoare trimisa, refuzata..., una singura, dar proaspata care sa corespunda cu suma afisata pe ultima lista de plata. Scrisoarea o faceti in doua exemplare. Un exemplar se introduce in plic si altul se pastreaza la asociatie. Cand primiti plicul inapoi nu-l desfaceti. Asa-l prezentati in instanta si alaturati o copie a scrisorii ce a ramas la asociatie. In cursul procesului puteti arata ca ati mai trimis si alte notificari la care nu a raspuns ori pe care le-a refuzat si-atunci o sa le prezentati si pe acelea daca le mai aveti cu stampilele postei pe ele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati asociatia de proprietari c_cimpanu c_cimpanu va rog frumos sa-mi confirmati daca situatia ce o descriu este corecta: date din lista de plata luna ianuarie (termen legal de plata 30 februarie+ gratie ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere soso1986 soso1986 Sal, as vrea sa stiu daca se poate de la un expert contabil cum se calculeaza penlizarile la intretinere, am 2000 de lei de plata si administratorul mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Precizari art 49 - 230/2007 - sistemul propriu de penalizari IIC IIC Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru pentru a lamuri o chestie simpla, dar pentru care am nevoie de o confirmare a celor mai cu experienta. Legea ... (vezi toată discuția)