Buna ziua! M-am angajat de curand la un magazin de haine.Dupa 4 luni am facut inventarcare se face o data pe an,in februarie) si a iesit lipsa o suma colosala,pe care sefii nostri nu vor sa o discute in fata noastra,sau cu noi.Sefa de magazin nu are o evidenta a gestiunii,habar nu are ce marfa are in magazin sau cata,pentru ca nu are voie.Deja ni s-au luat bani din salariu,bineinteles acei bani care nu sunt trecuti in contract,si nu ne mai da zilele de concediu(ne facem cerere dar venim la lucru)Mie nu mi se pare corect sa platesc in aceeasi masura cu restul persoanelor care au lucrat tot timpul anului,dar nu am cu cine discuta ca nu ma asculta nimeni.As vrea sa ma ajute cineva,sa-mi spuna ce ar trebui sa fac,mai ales ca am observat ca nu se elibereaza bon fiscal la toata marfa vanduta.
Trebuie sa aveti un stagiu minim de cotziare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj ... cele 12 luni nu trebuie sa fie la acelasi angajator ..pot fi cumulate de la mai multi angajatori.