Ce pot face si eu in cazul acesta pentru ca nu vreu sa mai stau cu el si cu mami in casa deoarece ma bate si ma maltatreaza zi de zi, ma injura cum ii vine la gura, vrea sa ma distruga psihic, a dat bani sa imi scoata bilet de internare la nebuni, toate aceste pentru ca iubesc un baiat si nu vrea sa ma mai lase sa stau cu el din cauza k el nu este de teapa noastra adik k noi avem bani si el nu are, l-a amenintat k il omoara sau k il paralizeaza dak ma mai cauta, si ca el va fi spalat pe maini, am fost peste tot sa ii arat k nu sunt nebuna si el tot nebuna m-a scos, am si eu vreun drept prin care sa pot pleca de la ei sa ma duk sa stau makar la o colega, pentru ca sapt viitoare ma duce la nebuni, dak sun la politie si ma plang nu ii face nimeni minik k este cunoscut peste tot! stau sa indur zilnik atata chin si ma uit k nu face nimeni nimik pt mine, plang k o proasta de dim pana seara si plang degeaba, am ajuns sa am 40 de kg k nu pot manka nimik, as vrea din tot sufletu sa ma lase sa plec din casa dar nu pot k nu ma lasa, ajutati-ma si pe mine va rog mult!
Am vorbit si cu un avocat si mi-a spus k nu pot pleca atata timp kt sunt pe numele lui, mi-a spus k dak ma mut pe numele alcuiva pot face ce vreau, a sunat toata lumea k sa vada c acte ii trebuiesc sa ma bage k sunt nebuna, a vb cu avocati si cu toate cunostintele pe kre le are pt a ma baga!
Nu stiu cu ce avocat ati vorbit dar va pot pune ca ati fot dezinformata.igur nu ati vorbit cu unul din avocatii tatalui ?
Daca nu aveti probleme psihice trebuie sa aiba relatii extraordinar de mari sa reuseasca asa ceva.Din cate ne spuneti nu vad sa aiba relatii la nivel extraordinar.
Daca aveti cu adevarat o boala de natura psihica se poate sa va interneze si fara sa aiba nevoie de relatii.
Ati mai fost internata anterior din motive psihice?
E mult prea greu sa va declare judecatoreste nebuna ( asa cum credeti)
Daca doriti, puteti sa plecati de acasa ( daca sunteti majora) aveti acest drept din punct de vedere legal.Tatal nu are dreptul sa va impiedice.
Nu, nu am vb eu cu unul din avocatii tatalui, a vb matusemea cu un avocat si asa mi-a spus ea, nu am fost interneta nicaieri! dak plec de acum nu ma va lasa in pace! ma gande-am k dak ma mut si ma trec pe numele prietenului ce se poate intampla? cum ma pot apara!
A trece pe numele prietenului inseamna sa va casatoriti cu el.
Pe de-o parte nu e bine daca ati slabit asa mult si e foarte poibil sa fi suferit o depresie severa.Poate ca ar trebui a faceti un tratament medical daca nu va mai intalniti cu prietenul.
Daca va intalniti cu el si va mutati la el e posibil sa va reluati greutatea normala adica a va reveniti.
Matusa nu v-a spus adevarul.Incercati dvs sa luati legatura cu un avocat, sa puteti discuta verbal cu acel avocat.
Sa va sfatuiasca dupa ce va vede si dicuta cu dvs
Da vreau sa ma mut la el, dar nu ne va lasa in pace, de asta sunt sigura! oricum va multumesc foarte mult pentru intelegerea acordata! nu am bani de avocat si nici prietenul nu are! oricum merg cu domnu inainte, si va voi anunta dak s-a rezolvat totul si cum! multumesc enorm