comerciantu a scris:
din comunicarea inspectorului general de stat rezulta ca procesul verbal nu este gata si se afla la insp teritorial de ce inspectorul mia comunicat ca la trimis? d-voastra cunoasteti mai amanuntit posibil sa ma intelegeti mai bine .Voi merge din nou probabil anul acesta voi fi blocat mai cred ca inspectia munci asteapta o hotarire din partea justitiei si incearca sa amine acel proces verbal sau refacerea lui mai bine zis iar justitia sau politia asteapta sami rezolv singur o parte din probleme dupa care merg pe varianta ca voi renunta de buna voie la proces numai ca eu nu voi face acest lucru atunci pe 17 03 2011 am fost in coma mai bine de 3 ore am revenit la viata majoritatea au crezut ca dau coltu numai ca D-ZEU este acolo sus si ma adus inapoi cine stie cit va dura ,probabil ani de zile dar toti care mau lucrat vor plati asta e viata
inseamna ca ori a fost intors dosarul la ITM pentru completare de Inspecta Muncii ori s-a cerut prelungirea termenului de cercetare deoarece nu s-au putut strange toate piesele impuse de legislatie. Pana la urma prelungirea termenului de cercetare intr-un fel sau altu poate fi in favoarea dumneavoastra, asta dovedeste ca nu "se da peste cap" doasrul si se intocmeste meticulos ca la "carte".