avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie sau gratiere colectiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie sau gratiere colectiva

buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni vinovati alti mai putin vinovati si care isi nenorocesc viata in penitenciarele din tara e gand de asa ceva pentru ca la codul penal mai greu sa ne asteptam la ceva va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:26, 12 Decembrie 2012
ce le ofera societate si mai sant si cei care sant invatati cu puscaria pentru ca nu au familii si nici nu se bucura de sprijin afara unde credeti ca se poate duce un fost detinut care nu are unde inapoi pentru ca acolo percepe o casa si un adapost bine rau asta are Sa nu mai spunem de psihicul care e la pamant si nu mai au un viitor la care sa se gandeasca .Eu ma refer nu la cei care recitiveaza ci la cei care au ajuns dintr-o gresala sau mai zic eu s-au aflat la locul nepotrivit la momentul nepotrivit ceea ce e in cazul meu .sant deacord ca in orice tara exista si omeni rai si mai zic eu oile negre ale societatii dar daca la noi ar fi legile egale pentru toti cred ca cei vinovati nu ar mai fi in libertate si se plimba in masini de lux ar fi acolo unde le e locu dar vdeti dvs la noi e cu totul altfel daca cei cu bani ajung dupa gratii va spun ca triesc mult mai bie ca afara pentru ca au conturile pline si o duc ca boieri nu cum santem noi cei de rand unul care vrea sa scape de nenorocirea care s-a abatut pe el munceste zi de zi si nu poate sa scape decat cand zice legea pentru ca e reeducare nu stiu cum e aceasta reeducare pentru ca acolo trebuie sa fii tare sa nu inebunesti cand iesi afara deja ai moralul la pamant mai urmezi cateva luni bune un tratament psihiatric pentru a scapa de traumele suferite.Cei 80%de care spuneti nu stiu ce fac de ce se intorc dar asta e situatia daca am intrat in UE totus sa fim un pic aproape de ei nu la 30-40 ani in urma. nu vreau sa supar pe numeni dar la noi se minte grosolan de conditiile din penitrnciare sant si penitenciare care au curatenie si de toate pentru ca au oameni care se preocupa de ele si cei care le conduc sant buni menegeri dar altele e mai rau ca pe timpul lui ceausescu .M
domnule Doberv. Sotul meu se zice ca comis cateva infractiuni ( condamnat fara martori, un martor sau martori circuimstatiali) , a fost arestat preventiv 9 luni. A iesit. Nu a facut absolut nimic. Si-a luatr condamnare cu suspendare in fond pt ca nu avea antecedente penale, nu si-a vazut copilul ca sa nu i se mai puna in carca vreo fapta dar pentru asta l-a recurs cu cazierul curat instanta a zis ca e pericol public si la incarcerat ca e pericol pentru partile vatamate cu care nu a intrat in contact nici telefonic desi copilul lui era la mijloc. Aici unde mai intervine daca e asa rau de ce se mai intorc? Ca sa nu va mai zic ca au inceput sa apara dovezile ca el e nevinovat si instantele din romania refuza sa judece cazul. Ca cica nu s-ar schimba incadrarea. Adica ce conteaza daca are 1 fapta sau 5? Aici unde se mai aplica daca e atat de rau de ce s-a mai intors ? pentru ca mie imi suna aici a dorinta de a-l incarcera cu orice pret. Eu pot dovedi cui vrea ca sotul meu este nevinovat si totusi instanta desi are probele in fata refuza sa il puna in libertate. Asta e dosarul este pregatit de cedo. dar nu mi se pare corect si egal ca pentru 2 ani facuti pentru altul ca ar fi suficienta o suma de bani. Mie timpul petrecut departe de sotul meu nu mi-l mai da nimeni si problemele lui psihice ( vb de stresul postraumatic) si in plus viata lui este distrusa. Ca desi cazierul lui va fi curatat el tot un fost puscarias va ramane.
vedeti dvs, eu imi dau cu parerea functie de ce relatati si functie de ce ati mai scris pe acest forum.
imi place sa cred ca nu-mi dau cu parerea doar de dragul de a mai scrie un mesaj pe forum.
dvs scrieti ca problemele sunt vechi de prin 2003 deci sotul dvs stie foarte bine cu cine are de a face.
daca s-a pus problema unei impacari si doamna avocat a solicitat acea casa de 200 mii euro si actiuni la firma socrilor , ceva nu se leaga si tind sa cred ca sunt totusi ceva probe impotriva sotului.
referitor la certificatul medico-legal dupa atata vreme nu prea vad ce s-ar mai putea face dar acel avocat a avut dreptate- este esential ca el sa existe..
eu daca detin asa avere si potenta financiara nu ma impiedica nimic sa-mi gasesc avocat chiar si din alta localitate.
pregatiti dosarul pentru cedo dar trebuie sa epuizati caile de atac din tara mai intai.
succes in tot ceea ce veti intreprinde .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata, o falsa iluzie melinaR melinaR pentru un detinut eliberare conditionata nu e decit o falsa iluzie pentru ca fiind la prima abatere si pentru prima data ai intrat intr o puscarie incerci sa ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Nimic nou o lege favorabila pentru detinutii din tara melinaR melinaR Ce se mai scrie prin legile noastre se poate da una care sa mai scape din iadul numit penitenciar pentru ca e jale mai ales cu ce se intimpla pe probleme de ... (vezi toată discuția)