avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa-l decad din drepturile parintesti pe tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa-l decad din drepturile parintesti pe tatal copilului?

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-l decad din drepturile parintesti pe tatal fiului meu?Suntem divortati,nu vine sa-l vada,nu-i plateste pensia alimentara,nu vrea sa am de a face cu el,e o rusine pt.mine si fiul meu,in varsta de 5 ani.V a rog sa-mi dati toate detaliile.Daca il decad din drepturile parintesti pot sa trec baiatul pe numele meu de fata? Mai pot sa-l oblig la plata pensiei alimentare si mai are vreun drept asupra copilului?Pot sa-l scot din tara fara semnatura lui? Ma santajaza ca nu semneaza sa-l scot din tara daca va fi cazul,ca plec eu si copilul ramane.Mentionez ca mai are 2 copii din 2 casatorii anterioare,care sunt plecati in grecia si tunisia,la care nu le plateste pensie alimentara.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 18:38, 10 Octombrie 2012
Cum ati reusit doamna Danutza sa obtineti aceasta hotarare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil alexmada alexmada buna ziua,scoaterea minorului din tara fara acordul celuilalt parinte (mentionez ca tatal nu este de gasit)este posibila/?cu multumiri (vezi toată discuția)
Am nevoie de acordul tatalui pentru a iesi cu minorul din tara? tina.cris74 tina.cris74 am nevoie de semnatura tatalui pt a scoate din tara un copil pentru care am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de incredintare?fetita ... (vezi toată discuția)
Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)