avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In fata carei autoritati trebuie semnat un contract ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In fata carei autoritati trebuie semnat un contract prenuptial pt. a fi recunoscut in America?

Am doi prieteni care doresc sa se casatoreasca in Romania. El cetatean roman/american, trecut printr-un divort lung, epuizant si costisitor, ea cetatean roman. El doreste sa semneze un contract prenuptial. Desi i-am explicat ca nu e reglementat de legea romana, insista sa il semneze pentru a fi recunoscut in America. La notariat nu se poate semna ca nu avem baza legala. Dar unde ar putea fi semnat. Presupun ca nu are nici o valoare in America daca e doar un inscris sub semnatura privata. E mare graba, pentru ca pe 20 dec. va fi cununia civila. El mi-a trimis mie contractul in engleza si ar trebui sa fie tradus, presupun, ca ea sa il poata intelege si sa stie ce semneaza. Sau i se poate traduce actul de un interpret la momentul semnarii? Va multumesc mult pentru orice sfat!
Cel mai recent răspuns: c_claudia , utilizator 12:40, 10 Decembrie 2008
Multumesc frumos, desi nu eu ma casatoresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in legea americana mihaelapetrescu63 mihaelapetrescu63 care este diferenta intre casatorie in legea romaneasca si cea in legea americana? (vezi toată discuția)
Casatorie in fairfax county, virginia, america Gratiela S Gratiela S Buna ziua. Matusa mea este casatorita in America, Fairfax County, Viriginia. Ea are dubla cetatenie, iar sotul ei este american, Ambii stiu ca nu au nici un ... (vezi toată discuția)
Transferare bunuri ana_ola ana_ola Buna ziua As dori sa știu ce modalitate legală se poate găsi pentru ca viitorul meu soț sa îmi poată lasă moștenire un apartament. Urmează sa ne ... (vezi toată discuția)