Am citit articolele dvs. rugamintea mea este cum sa procedez la intretinere pt ca administratorul vrea sa treaca o persoana la intretinere desi noi numai locuim din februarie in apartament, fiind plecati pt o perioada mai lunga din tara. Din articole reiese ca ai dreptul sa te treci la intretinere doar daca stai 15 zile consecutiv in apart. Alta situatie daca pleci cu familia o luna de zile ii scoti pe toti de la intretinere, de ce nu sunt aceleasi reguli pentru cel care pleaca pt un an din apartament?administratorul vrea sa treaca o persoana la intretinere, implicit la nr de persoane se plateste si gunoiul.Am inteles ca tb platite doar cheltuieli administrative care sunt pe apartament, dar el trecand o persoana la intretinere apar si cheltuieli pe nr de persoana. Normal trebuie sa treaca 0 persoane si lunar sa am decat salariul femeii de serviciu si administrator, nu? In sedintele comitetului de scara niciodata nu s-a votat acest lucru sa fie trecuta la intretinere o persoana care nu locuieste, dar administratorul sustine aceasta minciuna, i-am cerut o copie dupa procesul verbal in care locatarii au fost de acord cu trecerea la intretinere o persoana, dar nu mi-a trimis deoarece nu are asa ceva. Va rog lamuriti-ma cum sa procedez, va multumesc mult pt ajutor!
@adriantot
Am postat in ordinea evenimentelor. Primul meu post a fost ´factura caldurii nejustificate- si acest post a fost sters.Informatii la acest post din partea celor care sint in masura ( pe acest forum) sa contribui la intelegerea situatiei =zero (0)
La fel a decurs si cu urmatoarele postari care evident aveau la baza factura caldurii dar data situatiei incepuse sa se complice.
Am luat in consideratie traficul pe acest site (vizite si afisari) la care contribui, timpul meu pierdut (eu intreb-eu raspund-moderatorii sterg) si va doresc o zi buna. Contul meu o sa fie sters.
Vin si eu cu o problema asemanatoare. La intretinere sunt tecute in general 3 persoane. Acum, pentru luna iunie au fost trecute 4. MEntionez ca nu au stat 4 persoane permanent acolo.Este normal sa mai bage o persoana la intretinere ? Se poate regulariza cu luna iulie ca sa fie trecuta o singura persoana pentru ca doar una a stat in luna Iulie?
Cati mesteri lucreaza la renovarea apartamentului?
Tare va mai cramponati de o persoana trecuta in evidenta asociatiei - ma refer la cazul in care in apartament se fac renovari, zugraveli... Am mai auzit asemenea chestiuni, asa ca nu va faceti probleme de licenta!
Imobil nelocuit
nicki
Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)