Am plecat in italia in urma cu 3 ani deoarece nu reuseam sa mai platesc creditele
am trimis banii sotului pentru platirea lor .El a ramas cu copilul acasa neavand servici .Dupa un an m-am intors in concediu .El era cu alta ramanand in urma cu ratele.A intentat actiune de divort copilul ramanand la mine. Am plecat din nou in italia .Am convenit ca copilul sa stea macar cu un parinte..Pe scurt a ramas la el si a stat si cu mama mea. Am continuat sa-i trimit bani pt copil si credite .Acum valoarea creditelor e mai mare decat inainte de a pleca.Mi-a promis ca ne vom reimpaca dar nimic.Acum da bir cu fugitii .De curand am ramas acasa cu copilul.
Nu mai am puterea de a o lasa singura sunt obosita psihic si fizic. suntem de doi ani divortati mi-a cheltuit banii si nu a platit niciodata pensie alimentara. Cum pot sa-mi recuperez banii de la el +pensia copilului din urma. Multumesc
am achizitionat o masina la care el nu a mai achitat nimic .Eu am avut o firma am incercat sa o salvez si am facut un credit pe numele meu din pacate am si un girant Fostul sot a platitt jumatate din rata o perioada dupa care nimic.Sunt disperata .
nici la ora actuala nu cred ca e achitata masina. A fost cumparata pe numele lui acum 5 ani noi am fost casatoriti 20 ani. Evident se foloseste numai el de masina.In timpul plecarii mele a luat totul din casa.
Partaj
gena_b
Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)