Am plecat in italia in urma cu 3 ani deoarece nu reuseam sa mai platesc creditele
am trimis banii sotului pentru platirea lor .El a ramas cu copilul acasa neavand servici .Dupa un an m-am intors in concediu .El era cu alta ramanand in urma cu ratele.A intentat actiune de divort copilul ramanand la mine. Am plecat din nou in italia .Am convenit ca copilul sa stea macar cu un parinte..Pe scurt a ramas la el si a stat si cu mama mea. Am continuat sa-i trimit bani pt copil si credite .Acum valoarea creditelor e mai mare decat inainte de a pleca.Mi-a promis ca ne vom reimpaca dar nimic.Acum da bir cu fugitii .De curand am ramas acasa cu copilul.
Nu mai am puterea de a o lasa singura sunt obosita psihic si fizic. suntem de doi ani divortati mi-a cheltuit banii si nu a platit niciodata pensie alimentara. Cum pot sa-mi recuperez banii de la el +pensia copilului din urma. Multumesc
Nu .Era pensia pe care trebuia sa o plateasca el pt copil.E ii trimiteam lunar in jur de 700-800 euro pe luna pt copil si rate. Ii plaream si intretinerea de la bloc .caldura .apa. E l nu apus un ban pt copil
Nu mi-ati raspuns la intrebare.
Situatia in cazul dvs. este confuza si instanta va avea de lucru in cazul dvs.
El poate sa sustina ca ati platit pensia in acesti bani insa este greu de spus daca instanta il va lua in seama.
Pensia era foarte mica in raport de cat castigati dar aceasta era ea...
Se va stabili de instanta dupa administrarea de probe si pledoaria avocatiilor sau a partilor...
Copilul nu putea trai cu 150 lei pe luna insa...aceasta era pensia...data de instanta...intr-o tara saraca...
Este ca pe mess...
Eu scriu in acelasi timp cu dvs...
De aceea nu folosesc messul...
Daca trimiteati 800 de euro si aveti dovezi lucrurile se pot prezenta diferit...
Instanta va avea in vedere acest aspect.
Nu va poate lua copilul aiurea.
Am si zis ca este bine ca ati ramas cu el.
Mai mult de atat este greu de spus...
Acum ca am ramas acasa pt ca vreau sa stau langa copil ,care a suferit enorm de mult, nu-l mai intereseaza .Normal nu mai primeste un ban de la mine.dar deja e prea tarziu. Eu sunt inglodata in datorii .
Nu eu trebuia sa platesc aceasta pensie ci el.El nu a avut cheltuieli cu copilul.A ramas o perioada la el pe timp ul plecarii mele .A fost un comun acord intre noi.La tribunal copilul ar fi trebuit sa stea cu mama ,dar pentru nu a suferi dupa ambii parinti am decis amandoi sa stea cu el. La final copilul l-am adus la mama unde putea sa-l vada oricand.Pe scurt a profitat de mine
Partaj
gena_b
Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)