avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna seara va rog sa_mi spuneti cine ar trebui sa plateasca cursul de igiena daca ni se cere la institutia unde lucrez :angajatorul sau angajatul' In alte institutii se plateste de catre angajator. DAR analizele anuale pentru personalul din alimentatia publica cine suporta costul analizelor. va multumesc
Cel mai recent răspuns: cucuvea , utilizator 21:31, 29 August 2012
buna seara as dori sa va intreb in legatura cu o colega care este foarte bolnava si a fost propusa pentru pensie de boala ,a asteptat sa primeasca pensia timp de 5 luni si nu a primit pensia a primit o instintare ca nu poate lua pensie deoarece ii lipsesc 3luni ca sa faca 23 de ani vechime.Va rog sa-mi ziceti daca e posibil asa ceva? Colega nu a preconizat sa se imbolnaveasca ar fi vrut sa lucreze pina la batrinete .Pot sa va spun ca are 50 de ani iar ce stiu de diacnostice anemie 5 insuficienta renala si mai multe stiu ca nu e capabila nici pe drum sa mearga .Alti nu au nici pe dracu si au pensie de boala .Va rog sa ne spuneti ce e de facut si unde sa apeleze .Au zis sa plateasca din mina la casa de pensi dar nu are nici un venit de unde sa plateasca?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs DiaDia21 DiaDia21 Buna ziua, Sunt angajata intr-un laborator de anatomie patologica pe postul de biolog. La angajare mi s-a spus ca voi urma un curs de citologie ... (vezi toată discuția)
Curs specializare dinescucornelia dinescucornelia Buna ziua! Sunt asistent medical generalist, dar sunt incadrata in sectia de medicina fizica si recuperare, unde am intrat prin concurs in decembrie 2015, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt as.medical principal pl si lucrez intr-o sectie ... Angela1966 Angela1966 Buna ziua! Sunt as.medical principal PL si lucrez intr-o sectie cu paturi (cardiologie) in cadrul unui Spital Municipal. Lucrez de peste 35 de ani si as avea ... (vezi toată discuția)