Buna seara,as dori si eu un raspuns :mama mea a depus actele pt divort,actualul sot(casatorita a 2a oara,cu un minor) si ii este teama ca nu va semna atunci cand va veni citatia.ce poate sa faca?e violent,ii este frica dar nu are ce face.si-a zis k mai bine sufera putin acum decat sa sufere toata viata atat ea cat si fratiorul meu.daca el nu semneaza inseamna ca termenul se va prelungi?ce solutie exista pt k totul sa se termine mai rpd?el inca nu stie k ea a depus actele de divort.pe 28.06.2012 e prima infatisare (cred k nu se termina dupa aceasta data,nu? ).nu mai poate trai alaturi de el,fratiorul meu are 8 ani si deja nu-l suporta,il ignora si nu-l vrea in preajma lui.se poarta urat si cu el si incearca sa-i bage tot felul de lucruri in cap.va rog ajutati-ma macar cu un sfat.multumesc,o seara placuta!!!
Eu nu mai inteleg nimic.O sa incerc sa va spun ce stiu eu si sa-mi spune-ti daca voi intelege-ti.Mama cand a fost prima data la avocata i-a explicat situatia spunandu-i ca nu poate sa mai traiasca cu actualul sot : :e violent,vb vulgar cu ea,mai ales in prezenta propriului copil,tipa,urla,blesteama,ameninta,etc.(e clar ca mama doarea ca sotul ei sa paraseasca apartamentul ca sa traiasca linistita alaturi de cel mic,nu??? ).S-a terminat divortul,a venit acasa comunicarea prin care le aduce la cunostinta ca minorul ramane in grija mamei,ca mama revine la numele de dinainte de casatorie si ca el tre sa plateasca pensie.Azi mama a sunat-o pe avocata si a intrebat-o ce trebuie sa faca pt ca sotul sa paraseasca apartamentul,acum abia afla ca de fapt trebuie sa faca alt dosar,alti bani,alte drumuri,iar martori...etc.Deci sunt divortati dar traiesc impreuna?eu nu mai inteleg nimic.Pe el nu poate sa-l oblige nimeni si nimic sa paraseasca ap care e doar al mamei?cat o sa mai traiasca mama masa?Daca o sa devina si mai violent?Daca se intampla ceva grav?Cine o sa fie vinovat si cine o sa plateasca?Oare avocata nu trebuia sa-i spuna care sunt pasii de urmat?oare un avocat nu te ajuta,nu te informeaza?intreb pt ca nu stiu,eu personal nu am avut astfel de experiente si sper sa nu am vre-o data.Mama si cel mic sunt terorizati,seara de seara vorbeste fara pauze,jicneste,tipa,urla,nu a mai dat in ea dar cica a inceput sa strice prin casa,sa zgarie mobila.Nu ii lasa sa se odihneasca(aseara cel mic chiar era bolnavior,nu se simtea bine si vb cu el la telefon il auzeam pe el cum "trancane" ).exista vre-o solutie,la cine sa apelam?va multumesc din suflet ca incercati sa ma ajutati.stiu ca e cam greu pt ca nici eu nu stiu fff multe lucruri clare.
Mama poate chema politia de cate ori nenea ala face scandal.
Sa ceara evacuarea individului si pe calea ordonantei presedintiale
Mama poate apela la alt avocat pt acest proces.
Vb de evacuare inca din iunie, de atunci ii puteati zice avocatei sa ceara.
As merge la politie sa ma sfatuiesc cu politistul.. ca pana la urma daca il inchide dicolo de usa.. nu prea are mamei ce sa i se intample.
da apropo de "k" imi este putin cam greu pt ca asa scriu sms-urile.orice invat are si dezvat (daca e un lucru nu tocmai bun sau placut sau corect).o sa vb cu mama si o sa o sfatuiesc sa mearga sa vb cu alt avocat (chiar daca situatia financiara nu e prea ok ) pt ca nu are alata varianta si sa vb si cu un politist.ms inca odata pt sfaturi.mama a vb cu avocata si avocata ii tot spunea ca sa terminam cu asta si pe urma mai vedem.avocata a stiut de la inceput ce vroia mama,dupa parerea mea nu cred ca si-a facut bine treaba.e doar parerea mea.o seara placuta si numai bine.ciudate mai sunt legile astea si punerea lor in aplicare (pt unii ,cei neinformati,cei care nu sunt si nu au legatura cu "lumea asta").
Divort / nebun
Cobacel
Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 .
1. Omul ... (vezi toată discuția)
Proces de divort
Stefan00
Buna ziua,parintii mei vor divorta peste 2 saptamani,cererea de divort fiind depusa de catre tatal meu.Acesta a hoatarat sa faca acest lucru,avand in prezent o ... (vezi toată discuția)