Buna seara,as dori si eu un raspuns :mama mea a depus actele pt divort,actualul sot(casatorita a 2a oara,cu un minor) si ii este teama ca nu va semna atunci cand va veni citatia.ce poate sa faca?e violent,ii este frica dar nu are ce face.si-a zis k mai bine sufera putin acum decat sa sufere toata viata atat ea cat si fratiorul meu.daca el nu semneaza inseamna ca termenul se va prelungi?ce solutie exista pt k totul sa se termine mai rpd?el inca nu stie k ea a depus actele de divort.pe 28.06.2012 e prima infatisare (cred k nu se termina dupa aceasta data,nu? ).nu mai poate trai alaturi de el,fratiorul meu are 8 ani si deja nu-l suporta,il ignora si nu-l vrea in preajma lui.se poarta urat si cu el si incearca sa-i bage tot felul de lucruri in cap.va rog ajutati-ma macar cu un sfat.multumesc,o seara placuta!!!
Daca in hotarare scrie ca in 30 de zile trebuie sa paraseasca acel domiciliu, nu puteti hotari dvs altceva.
Va adresati unui executor daca nu o va face de buna voie.
am inteles.multumesc frumos.ma gandeam k trebuie sa mearga si sa faca alta cerere la tribunal sa se mai lungeasca iar cine stie cat.o zi placuta si multumesc pt toate inf.
hotararea e supusa atacului, domnului daca nu-i convine, poate ataca acea hotarare si se mai lungeste. Vedeti ca scrie pe comunicare, cu ce se ataca si in cat timp, dupa expirearea timpului, daca domunul nu declara apel, mergeti si legalizati hotararea
Divort / nebun
Cobacel
Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 .
1. Omul ... (vezi toată discuția)
Proces de divort
Stefan00
Buna ziua,parintii mei vor divorta peste 2 saptamani,cererea de divort fiind depusa de catre tatal meu.Acesta a hoatarat sa faca acest lucru,avand in prezent o ... (vezi toată discuția)