avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Poate cineva sa imi spuna daca pe decizia de concediere firma precizeaza ca:
-concedierea este individuala
-restructurarea este motivata de dificulati de natura economica ce afecteaza firma si de restringerea activitatii
-unitatea nu dispune de locuri de munca vacante pentru a va propune ocuparea unui loc corespunzator pregatirii profesionale, in schimb prin adresa z am solicitat sprijinul ajofm perntru redistribuire
si angajeaza pe altcineva la doua zile din momentul in care a inceput preavizul celui in cauza pe alt post pe care ar fi putut lucra cel dat afara, decizia de concediere se poate anula in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 10 Iunie 2012
multumesc pentru raspunsuri.
daca avocatul nu a precizat pe cererea de chemare in judecata concediere abuziva, ci unilaterala, ea fiind abuziva, a cerut daune morale nesimitite 50.000lei
a depus la dosar o copie color a unui act aditional, ex actul intra in vigoare in 3 iunie, dar mi se aduce la cunostinta in 5 august doua luni mai tirziu, o zi inainte de preaviz, sunt obligat sa il semnez si mentionez pe al lor data la care l-am semnat, pe cel care ramine la mine nu am scris, doar l-am semnat avind incredere in mine... il arat avocatului si ii spun sa il solicite pe al lor. acesta face copie color de pe al meu, il depune la dosar si apare ok pentru ei, ca si cum l-asi fi semnat pe 3 iunie, si eu descopar in dosar aceste lucruri foarte tirziu.
a numit un martor cu care a fost in cairdasie, martorul avea foloase materiale de la firma, mie mi-au spus dupa ce l-a numit, am incercat sa il schimb cu declaratie la notar, a fost respinsa iar in ziua procesului martorul meu minte in favoarea lor
nu mai spun ca tot mersul procesului a fost defectuos pentru mine...
intrebare: la recurs se poate solicita actul lor, se poate rectifica in abuziva, se poate renunta la daunele alea care au fost puse ca sa par nebun?.....
si ce parere aveti despre avocat?
Avocatul acela parca a fost de partea angajatorului si nu a dvs .. in recurs , puteti contesta hotararea instantei ca fiind nelegala si netemeninica .. nu se pot formula cereri noi in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - probleme i0n i0n va salut, am fost concediat pe data de 12.10.09 de la unitatea unde ramasesem cu 2 ore/zi, avand cartea de munca mutata in alta parte, cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat victoria_alba victoria_alba Buna dimineata! Am castigat un proces in care am avut calitatea de parata, l-am castigat. S-a facut recurs de catre reclamant. Bine-nteles ca am platit ... (vezi toată discuția)
Reintegarea refuzata Instantlife Instantlife Buna ziua, Iata o problema des intalnita: -se emite decizia de concediere unui angajat cf. 65 CM - angajatul o contesta si castiga in fond. - la cateva ... (vezi toată discuția)