Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Tot eu , de mai sus deranjez , vad ca ai cunostinta de cauza cu prevedrile legale care se pot lua impotriva mea , spunemi te rog , chiar ma poate disponibiliza din functie?:">#-o
Dar daca inainte de a fi acea comisie de disciplina imi prezint concediul prenatal , mai poate sami faca ceva?
Deci in cazul in care angajatorul decide sami desfaca CIM , se poate face ceva pe cale legala si pentru asta tin sa precizez ca angajatorul nu a oferit angajatilor un spatiu amenajat pentru fumatori , iar locul in care am fost prinsa de directoare fumand este de fapt holul cladirii in care lucrez si care in actele de inchiriere ale spatiului nu este trecut ca facand parte din incinta societatii. Mai vreau sa precizez si faptul ca programul meu de lucru este de la 8 la 17 cu o pauza de o ora care mio pot lua cand vreau , dar in momentul in care am inceput sa lucrez la acest program am cazut de comun acord cu directoare , dar fara nici un document scris sa imi iau pauzele odata cu ceilalti angajati , adica din doua in doua ore cate zece minute, respectand acest program in momentul in care eram afar la tigara nu era pauza , dar parerea mea este ca avand in vedere ca sunt si gravida cred ca as putea sa imi iau pauzele cum vreau si cand vreau , oare este asa?
Va multumesc pentru sfaturi.