avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere respinsa de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere respinsa de angajator

buna ziua!
intrucat de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor si vi l-am cerut ati fost intotdeauna promti si concreti,rezultatele fiind satisfacatoare, va multumesc si sper din tot sufletul ca veti fi intotdeauna alaturi de noi!
acum...problema mea :hm: ...lucrez din data de 09.04.2008 la o firma privata cu CIM pe perioada indeterminata. in luna noiembrie 2008 am fost anuntati ca ni s-au marit salariile si ca incepand cu luna decembrie vom avea cu 200 lei mai mult la salar ( net) . in timp ce tuturor colegilor mei li s-a intocmit act aditional, eu am fost singura care inca nu l-am primit. in decembrie diferenta de bani am primit-o la negru. cand l-am intrebat pe patron ce s-a intamplat cu actul meu mi s-a raspuns ca il voi primi cand contabila va binevoi sa il aduca. la sfarsitul lunii am avut nevoie de o adeverinta pentru banca in care sa-mi sfecifice veniturile brute si nete pe ultimele 3 luni seful meu mi-a refuzat cererea spunandu-mi ca nu a platit pe ultima luna impozitele la salarii si nu ar vrea sa-si creeze probleme.asa ca m-a invitat sa astept pana in ianuarie. :rtfm:
intrebarea mea este: angajatorul nu este obligat sa elibereze adeverinta de venit atunci cand angajatul o solicita? pot verifica eu personal daca mi-au fost platite impozitele ( nu prea am incredere in el )? daca intarzie cu platile sau sunt restante prea mari ori decide sa nu plateasca , in ce fel pot impiedica consecintele ? ce urmari au acestea asupra mea , angajata sau in cazul in care decid sa inchei CIM ?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alin Gheorghe , Alte profesii 18:37, 9 Ianuarie 2009
va multumes de ajutor! sper sa iasa bine pana la urma ! adevarul e ca un om simplu care nu are cunostinte in domeniu poate fi intors de la ghiseu pt te- miri- ce...cam asa merge in romania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara Marius Nou Marius Nou Astazi am fost convocat la locul de munca intr-o sedinta in cateva minute si mi s-a adus la cunostinta ca nu am vrut sa-mi ajut colegii intr-o anumita zi. ... (vezi toată discuția)
Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)
Dat afara hero services hero services buna ziua.am o prietena care a fost data afara din serviciu in mod abuziv.iata care e problema:acum o luna conducerea i-a comunicat ca de miine se inchide ... (vezi toată discuția)