avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Rosse a scris:

Apropo, ați văzut ca s-a admis contestatia de la leziune ? ;)

Am vazut dar nu am inteles nimic.
Adica se acorda punctajul pentru definitie doar daca nu a fost a fost tratata in cadrul celorlalte probleme. Cum vine asta?
Nici eu n-am inteles nimic din ce spun ei acolo. Dar oricum asta se inscrie perfect in modelul lor. Totul a fost vag, confuz si interpretabil de la inceput.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
RoloTomassi, utilizator
Intr-o propozitie "au recunoscut indirect ca au facut subiectul leziunea - praf" . Ce sa mai reconsideri, daca nu ai 4 puncte dupa primul barem or sa scoata anexa si poate mai culegi de acolo 1 punct!!!! O fi bine pentru cineva sau mai multi dar per ansamblu nu ne mai ajuta cu nimic.
Cat am tipat aici si v-am spus ce se intampla si nu ati spus nimic niciunul. Acum stati si va lamentati ??? Bai candidatilor , toata schema este sa descurajeze orice ""nechemat "" si sa lase cale libera odraslelor. Taxe foarte mari de inscriere , barem nesimtit (cu buna stiinta facut asa iar greselile sunt bine calculate_) crearea sentimentului de inferioritate ca si candidat (totusi oameni licentiati) , furt pe fata la contestatii etc. Ca sa intelegeti mai bine astea au fost subiecte notate in barem CLAR PENTRU ARANJAMENTE.
Singurul care a mai miscat ceva si si-a dat seama a fost Rolo. Subiectele se transmit pilelor cel mai tarziu dimineata si cel mai devreme noaptea (cat sa nu existe riscul transmiterii necontrolate) . Astfel pila citeste o pagina jumatate in 2 3 ore , si ia numai la sinteza nota 6 din START. Daca ati remarcat si spetele erau uneori axate tot pe ceea ce s-a cerut in sinteza (vezi apelul peste termen). E CLAR CA LUMINA ZILEI . Prost sa fii sa nu-ti dai seama si sa nu te zgarie flagrant reaua vointa si aranjamentele lor. Din acest motiv s-au punctat sintezele asa mult. Atentie ca nu erau sinteze de bun simt ! Erau facute in asa fel incat numai daca citeai cu o ora inainte puteai sa scrii tot. Mie mi-e sila de tot ce inseamna inppa. Si ce smecheri , vin cu unii prin sala ( de ziceai ca esti in gara) sa indentifice pe aia cu casti - examenul e corect vezi doamne. De ce nu au venit in prima zi ??? sunt multe multe intrebari. Oricum am vazut cum se fura la un examen. Se va duce vestea ca e manevra si uite asa in scurt timp vor candida numai _"chematii" cu sansa lor. Sa fie sanatosi, Si mai mult imi e sila de cate unul care se bate cu caramida in piept ca a invatat muuult si a intrat. Nu e adevarat, va spun ca in stilul asta intri ori daca esti pila ori daca ai picat ca porcul pe subiect ori daca intr-adevar esti vreun genial cu memorie de oligofren. Asta este , cine are putere poate o sa le-o dea in freza cumva . Deja se cearta intre ei ca la balamuc.

Apropo de casti, sa stiti si voi ca aia de copiaza cu ajutorul castilor au pe cineva afara care cunoaste subiectele ! De unde va dati seama si voi. Ca e destul de greu altfel. Iar aia au copiat cu castile in primele doua zile (pentru ca au stiut ca nu se va intampla nimic) iar in a treia zi ce sa vezi , puteau impusca un 6 (suficient pentru multi) si ca prin minune, totusi nu s-a gasit nicio casca. Totusi retineti , nu este nevoie de casti decat pentru o pila super proasta care nu e in stare nici macar sa citeasca cu cateva ore inainte. A se intelege ca nu e nevoie nici de cateva ore ci de macar 30 de minute . Si cand ii vezi cum iti arata sfidator un plic sigilat . Are vreo valoare asta ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
andreibunea, utilizator
Pe langa toate cele spuse astept un singur moment de "glorie" a comisiei, pe langa maremul "reusit" sa vad cum ma puncteaza, in comparatie cu ce am calculat eu ca am scris. Special am zis puncteaza, ca nota de trecere nu iau, si nu pot numi asa ceva nota in concluzie.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)